Daytox Hydrating H Serum

Bij de DM nam ik afgelopen zomer een aantal producten van natuurlijke merken mee, waaronder dit hydraterende serum van Daytox!

Het merk kende ik nog niet, terwijl het blijkbaar ook in Nederland te koop is bij Douglas. Ik had geen idee, maar wel fijn dat ik er niet voor terug naar de DM hoef.

Daytox is een merk met vegan, dierproefvrije producten zonder parabenen, parfum, kunstmatige kleurstoffen en paraffine. Natuurlijker dan vele andere merken, een fijn idee! Ook hebben ze een compleet assortiment,

Volgens de verpakking heeft dit serum een anti-aging werking, vermindert hij roodheid en geeft hij een egale huid. De bestanddelen zijn in ieder geval fijn, en zo weinig maar!

De verpakking vind ik heel mooi, lekker clean. En een glazen flesje is beter voor het milieu dan een van plastic. Wel een beetje eng in de badkamer, stel dat het valt.

Het serum is heel dun en waterig, waardoor je het pipetje ook echt wel nodig hebt. Het trekt snel in en je hebt maar een paar druppels nodig.

Eerlijk gezegd merk ik aan mijn huid weinig verschil. Ik gebruik twee cleansers van Image waardoor mijn huid erg opgeknapt is na alle zwangerschapshormonen. Verder verzorg ik het goed en dat werkt dus helemaal prima. Wel vind ik het belangrijk dat een serum licht en luchtig is, waardoor het niet extra gaat glimmen en goed combineert met make-up. Dat doet dit serum zeker, een dun hydraterend laagje, zonder teveel te zijn.

Je betaalt voor een flesje van 30 ml zo’n €24,95. Dat is niet heel goedkoop, maar je hebt dan wel een natuurlijk product waar je een tijd mee vooruit kunt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *