Cosmania Beauty Travel Bag | Beauty

Dat ik gek ben op beautyboxen hoef ik jullie vast niet te vertellen. Ik bestelde voor mijzelf dan ook de Cosmania Beauty Travel Bag vol met leuke producten!

Al vanaf de eerste box was ik lid van Glossybox, superleuk! Daarnaast heb ik ook een tijd de Truly Yours box en de Beautybox gehad. Een tijdje zelfs alle drie tegelijk! Misschien herinner je je nog de enorme stapels lege dozen op de achtergrond van mijn Youtube video’s. Maar ook de Styletone heb ik een tijd gehad, de beautybox die door de brievenbus kon. Inmiddels ben ik al twee jaar lid van Lookfantastic, waar ik nog steeds heel tevreden over ben. Ik kende de box van Cosmania nog niet, maar wilde hem wel graag proberen.

Cosmania is een winkel in Amsterdam, met vooral niche merken. Erg leuk, want die vind je niet zomaar bij Kruidvat. Ik ben er nog nooit geweest, maar ken hen zeker van naam en van de webshop. Ze brengen eens in de zoveel tijd een box uit met allerlei producten erin, tegen een mooie prijs. Geen maandelijks concept, maar je kunt je inschrijven om op de hoogte gebracht te worden als er een nieuwe box uitkomt.

De Cosmania Beauty Travel Bag kost €52,50, maar heeft een waarde van €205 euro. Een goede deal dus! Je kunt op de website zien wat erin zit, dus als je dit graag wilt weten kun je dit vooraf opzoeken. De box werd bij mij op kerstavond bezorgd, wat een perfecte timing! Hij is limited edition, dus op = op. Wil je ‘m ook, dan zou ik niet al te lang wachten.

Met persoonlijk briefje, leuk!

Een boekje met daarin alle informatie en een kortingscode. Zit er echt iets in wat je graag in groot formaat wilt hebben, dan kun je dit met korting shoppen.

Onder het boekje ligt het toilettasje verstopt, daaronder paars vloeipapier met alle producten erin. Goed beschermd met andere vulling, versierd met confetti en alles mooi uitgestald in de box. Zoals je hem hier ziet, maakte ik hem ook open.  

Hier zie je alles bij elkaar op tafel. Een aantal fullsize producten en wat samples. Er zit werkelijk waar van alles wat in! Douchegel, shampoo, serums, moisturizers, maskertjes, mascara, wenkbrauwgel, tandpasta, multifunctionele balsem, bodylotion, lippenbalsem…

 • Paula’s Choice Clinical Treatment met 1% retinol (sample)
 • Mario Badescu vitamine C serum (sample)
 • This Works Sleep Power Nap Spray (sample)
 • Pai Skincare Rosehip radiance masker (sample)
 • Aurelia probiotic skincare nachtcrème (ruime sample)
 • Pixi Glow Tonic (sample)
 • Elemental Herbology body wash grapefruit en mandarijn (fullsize)
 • The Browgal wenkbrauwgel (sample)
 • ILIA Beauty Limitless lash mascara (sample)
 • Erborian BB cream (sample)
 • Malin + Goetz lip moisturizer (fullsize)
 • Lebon Fearless Freedom tandpasta (fullsize)
 • Milo hydrogel eye patches (2 keer 2 stuks)
 • Living Proof Perfect Hair Day shampoo (sample)
 • Korres Guava Body Butter (sample)
 • Peter Thomas Roth heat masker (sample)
 • Neil’s Yard Remedies Wild Rose beauty balm (fullsize)
 • First Aid Beauty Ultra Repair Cream (sample)

Een goed gevulde box dus, zoals je ziet. Veel samples, maar deze zijn meer travel sizes zo groot. Flink wat om te proberen de komende tijd. Ik vind deze box zo leuk, omdat het voor mij veelal onbekende merken zijn. De enige producten die ik al eerder heb geprobeerd zijn de First Aid Beauty creme en de Korres bodylotion. Op de BB cream (voelt fantastisch op de huid, maar te donker) na kan ik alle producten gebruiken en weet ik wel zeker dat ik ze op ga maken.

Mocht je iets specifieks zien waar je graag een review van wilt, dan hoor ik dit graag. Mocht een product helemaal het einde zijn, dan zie je er uiteraard een review van terug op Iribella.

Liefs Iris

3 Reacties

 1. jantine
  december 28, 2018 / 10:59

  Er zitten mooie producten in de box! Ben benieuwd naar het Mario Badescu vitamine C serum.

 2. Margot
  december 28, 2018 / 19:24

  Mooie producten. Ik ben benieuwd naar Korres! Ik dacht dat Korres niet in Nederland verkrijgbaar was. Groetjes

  • Iris
   Auteur
   december 28, 2018 / 21:33

   Bij Cosmania onder andere, maar in Griekenland is het wel een stuk goedkoper uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *