Contour Matte Liquid Lipstick | Beauty

Een vloeibare lipstick in een neutrale, roze kleur. Die houdt het niet lang vol in mijn review lade, die moet ik gewoon proberen!

Hij zat in een van de laatste Lookfantastic boxen. Ik ken het merk niet, maar het ziet er zeker goed uit. De kleur is net zoals MAC Faux, een hele draagbare en makkelijke kleur. Ik hou daar enorm van, fijn met combineren en niet te opvallend.

De verpakking is prachtig, een slanke huls matte finish en glanzende gouden dop. De kleur is nummer 4, Juju.

De applicator (zo’n stom woord), is een zacht sponsje. Lang en aan de ene kant een beetje schuin. Brengt prettig aan, zacht en niet teveel lipstick in een keer.

Ik heb wel een swatch, maar door het licht komt de kleur totaal niet over zoals in het echt. Het lijkt hier rood, maar het is toch echt roze. De kleur zoals op de andere foto’s in de review geven de kleur wel goed weer.

Hier zie je ‘m op mijn lippen. Een matte finish en een niet al te opvallende kleur. Ik vind hem erg mooi! Ik heb doorgaans wat droge lippen, als je goed kijkt zie je dat ook wel. Van veraf wordt het juist weer niet geaccentueerd. Ik vind hem niet onprettig aanvoelen, droog of trekkerig. Mocht je het matte effect niet mooi vinden, of te droog vinden voelen, dan kun je er een lipbalm overheen aanbrengen.

Met lipbalm eroverheen, nog net even wat mooier en zachter vind ik.

De matte lipstick zit in een setje van Contour Cosmetics, kost €25,95 en is te koop via Lookfantastic.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *