Caudalie SOS Vinosource serum | Beauty

Een serum dat ik jaren geleden al probeerde en heel fijn vond. Hij zat weer in mijn Lookfantastic box en natuurlijk is hij weer op mijn badkamerkastje beland! Ht Caudalie SOS Vinosource thirst quenching serum.

Dit is de tube, een mini van 10 ml. De tube is wit met roodpaarse letter erop. Simpel, maar daar hou ik wel van. Het merk Caudalie is een merk uit de Franse apotheek, met druivenextract als handelsmerk, dat stoppen ze overal in.

Het serum is bedoeld voor de gedehydrateerde huid. Bijna elke huid is dat wel, zelfs een vette of gecombineerde huid kan te weinig vocht bevatten. Het zou de dorst moeten lessen, klinkt goed!

De bestanddelen zie je hier. Water, druivenwater, glycerine en voedende alcohol. Maar ook siliconen vrij hoog. Ik zie halverwege parfum staan, dat is jammer. Verder zie ik squalane, druivensap en hyaluronzuur. Onderaan staat gewone alcohol, gelukkig zit daar maar weinig van in het product. Ik vind de siliconen en het parfum jammer, daar kun je gevoelig op reageren. Verder ziet het er wat mij betreft goed uit.

Het is een heel licht en dun serum, het loopt zo van je hand af. Het brengt makkelijk aan, plakt niet en trekt snel in. Ideaal voor onder make-up en het geeft meteen een gehydrateerd gevoel aan mijn huid. Ik vind hem erg fijn, hij lijkt wel op het Balea aqua serum als je kijkt naar de kleur en de luchtigheid.

Ik vind het een heerlijk serum en zou hem zo fullsize kunnen kopen. Het maakt mijn huid zacht en gehydrateerd, trekt snel in en is verder heel simpel. Nu heb ik ook geen moeilijke huid, dat scheelt ook. Het is niet goedkoop, 34 euro voor 30 ml. Maar ik vind het wel echt een aanrader!

Je koopt Caudalie bij diverse webshops en natuurlijk in de Franse apotheek.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. VWillemse
    april 19, 2018 / 10:23

    Oeh ik vind dit z’on fijn merk.
    Ik vind het alleen zo jammer van de parfum, de rest ziet er nml heel goed uit.
    Ach nou ja, zo bespaar ik weer 34€ want als het parfum vrij was geweest had ik ‘m zeker in huis gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *