Catrice ICONails 17 Lilacquer | Beauty

Onlangs bracht Catrice de nieuwe serie nagellakken genaamd ICONails uit. Ik kocht een aantal kleurtjes om te proberen, dit is 17 Lilacquer.

lila2

Lilaquer is een lief lila kleurtje, neigend naar grijs. Catrice belooft dat de ICONails kleurtjes tot wel 7 dagen blijven zitten zonder topcoat. Ook zouden ze een gel glans finish moeten hebben en zijn verrijkt met açai olie. Sounds good to me! De nagellakken zijn ook nog eens veganistisch.

De verpakking vind ik erg stijlvol, vierkant en vooral plat. Makkelijk met opbergen en ze nemen niet veel ruimte in door dit formaat.

 

lila4

Onder de strakke vierkante dop zit een draaidop. Zodat je wat meer grip en controle hebt bij het aanbrengen. Je ziet het ook bij veel luxe merken met een vergelijkbare verpakking.  Je klikt de extra dop er makkelijk op en af.

lila5

Het kwastje is breed en afgerond, precies wat ik fijn vind bij het lakken. Het gaat zo lekker snel en je neemt niet snel je nagelriemen mee. De substantie van de lak is dun, dus je kunt ook gemakkelijk meerdere laagjes aanbrengen. Bij een laagje is Lilacquer niet dekkend, bij twee wel. De gel glans vind ik wel meevallen, hij glanst niet meer dan andere lakken zonder gel finish.

lila1

Een ster ben ik niet in lakken, sorry! Maar de kleur is erg mooi, niet te opvallend. Ik vind hem wel meer grijs dan lila, zeker in het echt. De nagellak is fijn in gebruik! De houdbaarheid van zeven dagen haalt hij bij mij niet, na een paar dagen zag ik al slijtende randjes. Maar hij blijft zeker langer zitten dan gemiddeld bij mij. Zo’n dag of vier/vijf.

De Catrice ICONails lakken kosten €2,99 per stuk en bevat 10,5 ml. Je koopt Catrice bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb jij de nieuwe lakken al geprobeerd?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *