Catrice Beautifying Lip Smoother | Review

Nieuw in het assortiment, deze mooie mauve kleur van de Lip Smoother. Een bekend product voor mij, maar nu in een wel heel leuk kleurtje!

Dat ik fan ben van MAC Faux weten jullie inmiddels wel. Een prachtige mauve tint die altijd en overal bij kan. Ik draag hem veel en heb ook veel lipsticks in tinten die erop lijken. Mijn oog viel bij Kruidvat op een van de nieuwe Catrice producten, in net zo’n mooie mauve tint (070 Greatest Mauvie Ever!) Dus die moest mee naar huis natuurlijk!

De lip smoothers bestaan al een tijdje en zijn een dupe van de Clarins Instant Light lip perfectors. Een egaliserende lipgloss met een tintje en verzorgende werking. Ook deze van Catrice belooft mijn lippen egaler en mooier te maken met verzorgende bestanddelen.

De lip smoother zit in een tube met zilveren dop. De tube heeft de kleur van het product, zodat je snel ziet welke je te pakken hebt. Naast deze mauve kleur is er ook een lichtroze en een peachy kleur verkrijgbaar.

De applicator is een zacht sponsje met daarin een aantal gaatjes waar het product uit komt. Het voelt heel zacht aan op de lippen en is makkelijk in gebruik.

Hier zie je een swatch op mijn hand. Een wat dikkere gloss met glans en veel pigment. De smoother heeft een basis van minerale olie en bevat shea boter, jojobaolie en vitamine E. Hij ruikt zoetig, naar snoepjes.

kaal1 kopie

Hier zie je mijn lippen zonder en met de lip smoother. Hij geeft mijn lippen wat minder kleur dan ik had verwacht na de swatch. Maar een licht tintje is er zeker en ook een mooie glans.

En hier zie je hem fullface. Wel kleur, maar niet opvallend.

Ik ben iets teleurgesteld in de pigmentatie. De kleur is de donkerste van de drie tinten die verkrijgbaar zijn en bij een mauve tint verwacht ik wel dat hij wat meer zichtbaar is. De gloss zit prettig en de glans vind ik absoluut niet overdreven. Hij plakt niet en blijft een aantal uur zitten. Voor naar mijn werk of overdag prima, zeker omdat hij ook nog verzorgt. Ik blijf hem dus zeker gebruiken, want de kwaliteit is prima!

De Catrice Beautifying lip smoother kost €3,59 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Ken jij dit product al?

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Jantine
  februari 20, 2017 / 19:02

  Lijkt me een fijn glossje! Ja ik had ook verwacht dat er meer kleur vanaf zou komen. Jammer, anders was het een goede dupe geweest voor de MAC lipstick

  • Iris
   Auteur
   februari 21, 2017 / 08:29

   Met zo’n kleur wel he? Ach, hij is alsnog leuk hoor. Op welke lipstick vind je hem lijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *