Boodschappen bestellen | Lifestyle

De ultieme luxe, je boodschappen online bestellen en laten bezorgen op het moment dat het jou uitkomt.. Ik ben inmiddels helemaal om!

Voorheen moest ik er niets van hebben hoor, wat overdreven. Ik ben gek op boodschappen doen en ga met alle liefde met een lijstje de supermarkt in. Heerlijk, zelf je fruit en groenten uitkiezen en ondertussen misschien nog wat inspiratie opdoen voor de komende week.

Maar aan het einde van het schooljaar heb ik het druk, heel druk. Ik doe altijd op vrijdag boodschappen voor de hele week, tot en met de volgende donderdag. In een van de laatste weken had ik een teamuitje op vrijdagmiddag en avond. Dus ik vroeg of mijn vriend (verloofde!) voor een keer de boodschappen wilde halen. Er lag een heel uitgebreid lijstje klaar voor hem, lege flessen en boodschappentassen erbij. Als ik kaas opschrijf weet ik precies welke ik bedoel, maar nu had ik er voor de zekerheid toch maar AH goudse 30+ plakken voordeelverpakking van gemaakt. Je weet maar nooit!

H

 

Maar mijn lief is helaas niet zo gek op de boodschappen als ik en liet mijn hele lijstje lekker bezorgen.. Super decadent, maar oh wat is dat fijn. Er wordt aangebeld, de boodschappen worden in je keuken gezet en afrekenen maar. De lege flessen nemen ze zelfs voor je mee. Dus sindsdien ben ik een soortvan verpest, want daarna ben ik de supermarkt nog maar één keer in geweest.

Na meerdere keren bestellen kan ik zeggen dat het mij prima bevalt. Fruit en groenten zien er goed uit, zijn voor mijn gevoel ook verser dan in de winkel. En ook vlees is bijna een hele week houdbaar, langer dan wanneer ik het zelf zou halen. Goed gekoeld en allemaal heel netjes verpakt. Het enige nadeel vind ik dat het assortiment brood kleiner is dan in de winkel, dat is wat ik nog mis. Je kunt bij Albert Heijn ook je drogisterijproducten bestellen, het hele assortiment van Etos is online verkrijgbaar, handig!

De verzendkosten zijn duur je bent tussen de 4 en 9 euro kwijt. Ik heb nog nooit de volle mep daarvoor betaald, want er zijn altijd wel acties en aanbiedingen om gratis verzending te krijgen. Soms een code via de mail omdat ik een account heb. Maar er zijn ook wekelijks twee aanbiedingen verkrijgbaar, waarbij de bezorgkosten vervallen. Ik koop dan liever een voorraadje spa voor die 9 euro, dan dat ik ze kwijt ben aan de verzending. De moeite waard om eens naar te kijken als het toevallig iets is wat je toch al nodig had. Verder is er een minimum bestelbedrag van 70 euro. Dat red ik vaak net aan met z’n 2-en. Als ik onder dat bedrag zit bestel ik een lading frisdrank erbij, dat scheelt ook weer veel sjouwen.

IMG_3272

Ook krijg je bij elke bestelling een gratis extraatje. De eerste keer waren dat twee zakken chips, maar we hebben ook wel eens zakjes kruidenmix, vers sap, crackers of samples van sausjes ontvangen. Vaak zijn het nieuwe producten, die ze graag willen promoten.

Je boodschappen bestellen, heerlijk makkelijk! Voorlopig heb ik vakantie en doe ik het lekker zelf. Maar als het zo uitkomt of we het gratis kunnen laten bezorgen dan zeg ik zeker geen nee.

Liefs Iris

6 Reacties

 1. Cindy
  augustus 2, 2017 / 07:21

  Lijkt me super handig! Ga per 1 september sporten na werk, op de 2 dagen dat ik nu boodschappen doe, dus zou ideaal zijn.
  Maar zou nooit elke week aan het min.bedrag komen in mijn uppie. Ook is mijn koelkast te klein om fruit en groenten voor een hele week in te doen… Hopelijk verlagen ze dat minimale bedrag ooit nog.

  • Iris
   Auteur
   augustus 2, 2017 / 13:04

   Heb je een jumbo in de buurt? Daar is t minimum 25 euro. Stuk leuker!

   • Cindy
    augustus 2, 2017 / 17:35

    Ja, maar die bezorgt helaas nog niet hier in Heiloo.

 2. Emma
  augustus 2, 2017 / 21:59

  Ik ga ook bij de Jumbo bestellen! Handigggg

  • Iris
   Auteur
   augustus 3, 2017 / 20:25

   Ga je schamen Em, je woont boven een Jumbo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *