Body Blessings zeepjes + reminder

Twee weken terug schreef ik al over deze webshop, weten jullie het nog? Ik ontving een pakketje met producten om te testen een kortingscode voor jullie. Naderhand ontving ik nog twee zeepjes, die ik vandaag aan jullie laat zien.

Body Blessings is een webshop vol met handgemaakte, biologische en natuurlijke producten. Ik schreef er al een enthousiaste review over en nam een unboxing filmpje op. Na het filmpje ontving ik nog twee zeepjes om ook aan jullie te laten zien. Ook wil ik jullie bij deze aan de kortingscode herinneren, die is nog geldig tot 3 februari!

Mijn moeder en zusje hebben na mijn artikel ook besteld bij de webshop en zij waren erg enthousiast. Ik wist er niks van en ontdekte het pas toen ik bij mijn ouders ging eten en het pakketje zag staan. Zij bestelden een bruisbal en een fles douchegel met pur cotton geur. Ze waren erg enthousiast over de service, dus dat wilde ik ook zeker in dit artikel vermelden.

De eigenaar van de webshop beantwoorde vragen in de online chat, voor mijn zusje een douchegel uitkoos. Zij kan niet zo goed tegen amandelolie en wilde graag weten of dit ingrediënt in het product zat. Er werd persoonlijk contact opgenomen om te checken of iets wel klopte voor de bestelling de deur uit ging. En als klap op de vuurpijl werd het ook nog eens persoonlijk bezorgd omdat de eigenaar in de buurt woont. Als dat geen service is?

De zeepjes die ik nog apart ontving zijn de Werfzeep met rozengeur en Marius Fabre zeep met honing.

De Werfzeep was mij al bekend, de calendula variant had ik al in huis. De zeep is zacht, geen keihard blok. De calendula zeep ruikt zacht en kruidig. Deze met rozengeur ruikt zacht, maar ook zoet en vrouwelijk. Er komt een subtiele geur vanaf, het is niet overheersend. De zeep schuimt niet veel, maar dat is juist fijn voor een droge huid. De zeep heeft cacaoboter als basis en bevat natuurlijke oliën als geurstof. Omdat het ook geen kleurstof bevat is de zeep neutraal van kleur. Misschien wat saai, maar het irriteert dan ook niet en dat vind ik belangrijker dan het uiterlijk.

Het zeepje van Marius Fabre is een kleintje van 40 gram. Te klein? Ik vind het juist erg handig. Zeep gaat lang mee en zo hoef je deze niet heel lang in je douche te bewaren. Van grote stukken zeep snijd ik ook graag een stuk af omdat je anders met dat hele blok moet douchen. Dit zeepje is al lekker klein, dat scheelt gedoe. De geur is heerlijk, zoet en niet te sterk. De zeep zelf is zacht en schuimt iets. Deze lag een tijdje bij mijn kledingkast en af en toe rook ik de geur. Meestal ben ik geen fan van rozen, omdat het muf ruikt. Maar deze vind ik eigenlijk juist heel lekker!

Werfzeep met rozengeur €8,95 voor 100 gram
Marius Fabre honingzeep €2,50 voor 40 gram

Je bestelt de producten in de webshop van Body Blessings en met de code Iribella10 krijg je 10% korting.

www.bodyblessings.nl

1 Reactie

  1. januari 28, 2015 / 21:47

    wat een schattig zeepje met de honinggeur, alleen voor het leuk lig je dit zeepje al op de wasbak neer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *