Bloomfield cadeauset review

Dat ziet er schattig uit toch, deze cadeauset? Ik heb hem gewonnen op een babyshower en kon het niet laten er een review over te schrijven. De set bevat drie producten met de geur Fresh Lavender Bloom. Ik vertel jullie wat ik ervan vind!

De set heb ik gekregen, dus ik weet niet waar hij vandaan komt. Ik denk bij Etos, Action, Kruidvat of Big Bazar, omdat ik daar wel vaker van dit soort sets zie liggen. Hij zit in een kartonnen doosje, met mooie decoraties erop. Ik vind het een pluspunt dat er producten in zitten die je onder de douche kunt gebruiken. Je kunt dit dus ook aan iemand geven die geen bad bezit.

De ingrediënten staan op de achterkant van de doos. De producten bevatten niet veel ingrediënten, dat vind ik een pluspunt. Wel bevatten alle producten parfum, dus niet erg geschikt voor de gevoelige huid.

  • De douchegel bevat normale ingrediënten, niets bijzonders.
  • De bodylotion is op basis van minerale olie, een heel goedkoop ingrediënt. Waar ik van schrok is dat het ook SLS (sodium lauryl sulfate) bevat, dat is een heftige reiniger, die ik niet had verwacht in een verzorgend product.
  • De bodyscrub bevat castorolie, dit verzorgt de huid.

Heel spectaculair zijn deze ingrediënten niet, vooral goedkoop. Maar als jij een normale huid hebt kun je dit prima gebruiken. Ik reageer nauwelijks op ingrediënten dus ik zou dit daarom ook niet laten staan.

De tubes zien er leuk uit, ze hebben een gouden dop. Staat leuk in de badkamer en is natuurlijk makkelijk in gebruik. De geur is vooral fris met een vleugje lavendel. Iets te fris naar mijn smaak, het had van mij nog wel meer naar lavendel mogen ruiken.

De douchegel is transparant en schuimt prima. Hij droogt mijn huid niet uit.

De bodylotion is wit van kleur en best vloeibaar. Ik vind deze het minst prettig, hij voedt niet heel goed. Het maakt mijn huid zacht, maar ik heb niet het gevoel dat dit heel lang aanhoudt.

De scrub zit een tube, yes. Dan hoef je niet met je vingers in een pot om het eruit te krijgen. Het komt de houdbaarheid in ieder geval ten goede. De scrub is heftig, daar hou ik wel van.

Zou jij het leuk vinden om dit setje te krijgen?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. juni 4, 2015 / 20:22

    Ohhh, het ziet er onwijs lief uit, zo in de verpakkingen met die kleurtjes….

  2. juni 20, 2015 / 23:31

    Dit setje ziet er erg leuk uit! Ik kan zelf niet tegen lavendel (=hoofdpijn), maar dit soort setjes zijn wel leuk om te krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *