Bee Natural Lippenbalsem | Natural Beauty

Merk jij het ook al aan je lippen, dat de herfst is begonnen? Ik nu al en dan heb ik nog niet eens de verwarming aan!

Lippenbalsems zijn nooit verkeerd, ik gebruik ze dagelijks. Maar na al jaren Balea, wilde ik nu toch ook wel eens iets anders proberen. Balea is nog steeds top hoor, budgetproof en met prima ingredienten.

Maar nu viel mijn oog bij het ‘natuurcosmetica’ schap in de DM, op de producten van Bee Natural. Ik ken het merk al, het wordt als het goed is ook in Nederland verkocht. Voorheen bij Kruidvat, nu bij natuurwinkels. Ik koos voor de geur cocos vanille, niet te fruitig of zoet.

Hier zie je het doosje, een simpel kartonnen kaartje met aan de voorkant een klein doosje voor de lippenbalsem. Je kunt alle info lezen op de verpakking en het moedigt niet aan om stiekem in de winkel de balsem al open te maken. En: geen plastic!

De bestanddelen zie je hier. 100% natuurlijk, bestaand uit bijenwas, kokosolie, amandelolie, zonnebloemolie, aroma, lanoline, tocopherol, aloe vera en rozemarijn extract. Niks geks, alleen natuurlijke stoffen.

De lippenbalsem zelf zit wel in een plastic huls. Het dopje is een klein dopje, dat je erop klikt. Op zich prima, maar wordt wel snel vies. Ik heb dan liever een verpakking met een hele lange dop die over de balsem heen schuift. De balsem draai je omhoog met het draaisysteem onderaan.

De balsem zelf is kleurloos, dus lekker onopvallend. De geur vind ik minimaal, niet storend. Makkelijk los te dragen, je kunt er ook nog een lipstick overheen aanbrengen voor de kleur. Ik vind ‘m prima voedend, laat een dun vettig laagje achter, maar trekt wel redelijk snel in.

Ben je op zoek naar een natuurlijke, betaalbare lipbalsem, dan is dit een aanrader. Bij de DM betaalde ik โ‚ฌ1,95 voor deze balsem. In Nederland is hij zo’n euro duurder. Alsnog een prima prijs!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *