Bebe Young Soft & Lovely deo | Beauty

Wat een schatje, deze roze deoroller! Ik nam er een aantal mee bij de DM om te proberen, want de meeste producten van Bebe Young zijn top.

De producten die ik tot nu toe van het merk Bebe Young heb geprobeerd bevallen prima. Het doet wat kinderlijk aan, zowel de uitstraling als de naam. Het is niet gericht op baby’s of kinderen, maar bedoeld voor iedereen. Mijn moeder slaat deze deo groots in bij de DM, dus tijd voor mij om hem ook eens te proberen. Iets huiverig, want ik hou niet van de geur van rozen.

Soft & Lovely heet hij, die naam past heel goed bij de verpakking. Inmiddels is die iets veranderd, het logo staat er wat groter op. Makkelijk mee te nemen zo, hij is heel klein.

Bebe Young belooft 24 uur bescherming en een verzorgde huid. Verder bevat deze deo geen aluminium, voor wie daar graag op let.

De roller is groot en rolt heel soepel. Binnen no time heb je genoeg aangebracht, het is zuinig in gebruik. Wat ik fijn vind is dat hij niet smoezelig wordt langs de randjes. En je kunt door de verpakking heen zien hoever hij al op is, top!

De deodorant is transparant en heel ‘licht’. Ik vind rollers soms niet lekker werken, omdat het zo lang duurt  voor het droog is. Maar bij deze vind ik het niet erg, het voelt fris en trekt relatief snel in. Het vlekt ook niet op kleding, voor zover ik ontdekt heb.

En hier de bestanddelen. Glycerine staat ver bovenaan, dat verzorgt de huid. Ik zie rozenwater ook relatief hoog staan. Verder weinig bijzondere dingen voor een deo. Parfum staat op de een na onderste regel, wat betekent dat daar weinig van in het product zit. Je zou deze dus prima op een gevoelige huid kunnen gebruiken.

Gedurende de dag houdt deze deodorant mij fris en droog. Ik ben geen veeleisende deo-klant, al snel tevreden. Maar ook op warmere dagen werkt hij goed, waardoor ik mij geen zorgen hoef te maken om geurtjes. De deo vind ik bovenal lekker verzorgend, hij maakt mijn oksels zacht en irriteert niet.

Voor de Bebe Young Soft & Lovely deodorant betaal je €1,75 per stuk. Een mooie budgetprijs, wat mij betreft.

Je koopt Bebe Young in Duitsland bij onder andere de DM, Rossmann, Muller en supermarkten.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *