Bebe Young Duschbalsam | Beauty

Douchegel op? Tijd voor een nieuwe! En dit keer pakte ik de Bebe Young duschbalsam uit de kast. Nog nooit eerder geprobeerd, dus ik ben benieuwd!

Bebe Young is een merk dat in Duitsland wordt verkocht. Bij de DM, maar ook bij andere drogisterijen en zelfs in de supermarkt. Ze verkopen zowel gezichtsverzorging als bodyproducten, voor een betaalbare prijs. Laat je niet misleiden door de naam, het is niet bedoeld voor baby’s.

De verpakking is simpel, lichtroze met een klikdop. Omdat de dop plat is kun je hem als hij bijna op is op zijn kop bewaren.

De balsam moet je huid naast reinigen ook voeden en verwennen. Sounds good to me!

Op de sticker kun je al zien dat de douchebalsem naar jasmijn ruikt. Een luxe en bloemige geur, heerlijk! Ik vind de geur typisch zo een die je bij Rituals tegen zou komen.

Wat betreft de ingrediënten ziet het er prima uit. Ammonium lauryl sulfate, een milde reiniger, glycerine, zeewier extract, SLS, kaolin klei en als laatste parfum. Een milde reiniger en verder een aantal verzorgende ingrediënten.

De balsam zelf lijkt erg op een normale douchegel. Ik had hem iets dikker verwacht, maar dat is hij dus niet. Hij voelt zacht aan op de huid en schuimt licht. Ik heb niet het idee dat mijn huid nu heel gehydrateerd is na gebruik, maar ook zeker niet trekkerig of droog. Doordat de balsam zo zacht is, is hij heel fijn in gebruik. Ook de geur is heerlijk en blijft nog even op je huid en in de badkamer hangen.

Deze zou zomaar nog eens in mijn mandje terecht kunnen komen als bij de DM ben.

Deze Bebe Young douchebalsam kost €0.95 en is te koop in Duitsland.

Liefs Iris

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *