Beauty Made Easy lipbalm duo | Beauty

In de Styletone box van een tijdje geleden zat dit lipbalm duo van Beauty Made Easy. Het merk kende ik niet, maar lippenbalsems zijn bij mij altijd welkom!

Dit doosje met een duo erin was speciaal voor kerst. De balsems van Beauty Made Easy zijn los bij Douglas te koop, in drie verschillende varianten. Oranje, lichtroze en donkerroze. Alle drie hebben ze een eigen naam en geur.

Het merk staat voor felle kleuren en strakke lijnen. In het assortiment van Douglas vind je nog niet veel producten, blotting papers, een lipserum, lippenbalsems en bodybalsems.

Het doosje is dus nog voor kerst, maar dat maakt mij niets uit. In het doosje zitten de twee balsems verstopt. Door de vorm had ik niet meteen door dat het balsems zijn, wat bijzonder!

De verpakking is vierkant en helemaal gekleurd. Alleen aan de onderkant staat de merknaam, verder nergens. Ik vind ze wat gammel aanvoelen..

Dit is de oranje versie, genaamd Sweet Flame. Hij ruikt wat fris, ergens ook fruitig.

En hier zie je de roze variant, genaamd Sugar Shock. Met een hele zoete, chemische geur.

Door de vierkante verpakking voelen ze niet stevig aan. Er zit teveel ruimte tussen de dop en de balsem zelf, waardoor de dop snel los schiet.

De ingrediënten zijn niet helemaal goed leesbaar door het doosje. De balsems zijn op basis van minerale olie, maar bevatten ook lanoline, castorolie, cacaoboter, jojoba olie en glycerine. Genoeg voedends dus, maar in een basis van minerale olie.

Hier zie je de oranje balsem op mijn lippen. Geen kleur, wel een gezond glansje. Ik vind hem goed aanvoelen op de lippen, maar verder niet heel bijzonder.

En dit is de roze versie. Ook geen kleur, wel glans. Mijn lippen waren iets droog (ik trek dan die velletjes eraf, slecht!), maar voelen na het aanbrengen wel weer lekker zacht.

Leuk om eens te proberen, maar absoluut geen musthave. De verpakking vind ik gammel en goedkoop en naast verzorgen doen ze niets extra’s. Ik merk niets van het kleurtje, waardoor je net zo goed een blanco lippenbalsem kunt gebruiken.

De prijs vind ik wel meevallen, je betaalt €5,50 per stuk. Toch zou ik dan liever voor een balsem van Burts Bees gaan of Balea.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. april 8, 2017 / 09:27

    Ze klinken wel prettig en je lippen zijn goed gevoed, maar als de verpakking te wensen overlaat.. En geen kleur inderdaad. Ik sla deze over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *