Balea Sommerliebe Douchepeeling | Beauty

De combinatie Balea, watermeloen en peeling hadden een magische ‘moet ik hebben’ werking op mij. Had ik maar meer van deze douchepeeling ingeslagen!

peel1

De vrolijke verpakking van de douchepeeling! Van mijn favoriete merk Balea. De tube zit er zomers en vrolijk uit. Met daarop afbeeldingen van meloen, hmm.

peel2

Limited edition, dus als je deze wilt proberen moet je heel snel zijn.

peel3

De bestanddelen van de peeling. Ik zie SLES, bamboe extract, maar ook parfum. De bestanddelen zijn niet bijzonder, wel jammer dat er relatief veel parfum in zit. Het staat op de bovenste helft van de lijst, dus als je Β een heel gevoelige huid hebt is dit wellicht geen fijn product.

peel4

Roze! De klikdop is handig onder de douche, ook is de tube makkelijk in te knijpen.

peel5

Nog steeds roze! Je ziet de korreltjes niet, maar je voelt ze zeker wel tijdens het douchen.

De peeling is mild, geen grove scrub. Ideaal voor dagelijks gebruik onder de douche. Ook fijn om je huid op een zachte manier voor te bereiden op een zonvakantie. Maakt mijn huid zacht en reinigt tegelijkertijd. De geur is heerlijk! Ik had hier nog een paar tubes van moeten halen, spijt!

De Balea Sommerliebe Duschpeeling kost €1,45 per stuk en is te koop bij de DM drogisterij in o.a. Duitsland.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Truus
    september 20, 2017 / 10:20

    Waar woon je? Ik kom regelmatig bij de DM, wil wel wat voor je meenemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *