Balea Oil Repair Schwerelos shampoo | Beauty

Afgelopen zomer kocht ik deze Balea Oil Repair Schwerelos shampoo bij de DM. Ik kende hem nog niet en de beloftes klonken goed.. dus, in de tas, mee naar huis!

Hier zie je de tube, de welbekende Balea Professional verpakking. Ideaal voor een shampoo, want je kunt echt elke druppel eruit halen. De tube heeft roze en goud als kleurenthema, mooi!

Balea belooft dat je haar sensueel en zijde-achtig aanvoelt na het wassen met deze shampoo. Ook zorgt het voor een verzorging met het effect van olie zonder het haar te verzwaren (schwerelos betekent gewichtloos) en bevat het geen siliconen. Er is keratine en rozenbottelolie aan toegevoegd.

Hier zie je de bestanddelen. Echt bijzonder zijn ze niet hoor, op basis van SLES. Ik zie ook glycerine, panthenol, maïs proteïne, soja proteïne, tarwe proteïne, zonnebloemolie, rozenbottel extract, castorolie en olijfolie. Ook parfum, maar bijna helemaal onderaan. Genoeg om je haar schoon te maken, maar ook te verzorgen.

Handige klikdop die niet snel vies wordt. Doordat de dop aan de onderkant zit hoef je de verpakking niet op zijn kop te zetten als hij bijna op is.

De shampoo zelf is lichtroze van kleur en verder transparant. Hij ruikt bloemig, vrouwelijk. Ik vind het een heerlijk geurtje, niet te heftig. De shampoo schuimt goed en maakt mijn haar prima schoon. Ik krijg er mooi zacht haar van, maar ik merk niet per se meer luchtigheid. Dat kan liggen aan het feit dat mijn haar ernstig nodig geknipt moet worden (het wordt lang en zwaar), maar ze beloven ook geen volume. Het is meer de combinatie van een verzorgende shampoo, die je haar niet extra zwaar maakt. Dat maakt de shampoo bij mij zeker waar!

Balea Professional shampoo kost €1,35 per tube. Er is ook een conditioner, haarmasker, haarolie in spray en oliemasker voor het wassen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *