Balea melon lipbalm

Een heerlijke lipbalm, deze van Balea. Ik zag hem voorbij komen op youtube en schreef hem meteen op mijn lijstje. De geur van meloen in een lipbalm, dat kan haast anders dan verrukkelijk zijn. Meloen is vaak zoet en zomers, een van mijn favoriete geuren.

Ik ben me ervan bewust dat niet iedereen een DM om de hoek heeft waar je dit kunt kopen. Toch vind ik het leuk om over het merk Balea te schrijven, omdat de producten vaak erg goed zijn. Als ik naar ervaringen zoek van anderen dan stuit ik vaak op Duitse reviews, geen Nederlandse. Mocht je er bijna nooit komen, dan kan ik me voorstellen dat je dit soort reviews wat minder leuk vindt om te lezen. Misschien kun je dan een wensenlijstje maken voor het geval je wel een keer in de gelegenheid komt om naar Duitsland te gaan.

De lipbalm zit verpakt in een kartonnen kaartje. Er zijn geen testers, dus ik wist vooraf niet hoe hij zou ruiken. Producten met meloengeur kunnen namelijk ook heel chemisch zoet ruiken, daar hou ik niet van. Gelukkig is dat bij Balea niet echt het geval, daar vind ik de geur juist heerlijk. De kartonnen verpakking heeft groene accenten en een afbeelding van een watermeloen erop.

De stick is wit met een groene dop. Weinig poespas, juist lekker simpel. De dop sluit goed, dus geen gevaar om hem te verliezen in je tas.

De balsem zelf is lichtroze van kleur en lekker zacht. Hij glijdt over je lippen en met twee laagjes heb je al meer dan genoeg. De balsem trekt iets in, maar blijft nog een tijdje aanwezig. Na een uur of twee is het helemaal verdwenen en kun je het opnieuw aanbrengen. De balsem voedt prima, ik krijg er zachte lippen van. Geen droog gevoel als het eenmaal vervaagd is, zoals ik bij Labello wel eens heb.

De ingrediΓ«nten zien er goed uit. Het eerste ingrediΓ«nt is een verzachter, maar ik zie ook castorolie en bijenwas staan. Deze stoffen zijn voedend en verzorgen de lippen.

En misschien nog wel het mooiste: je betaalt maar €0,85 voor deze lipbalm!

Lijkt dit product jou wat?

Liefs Iris

5 Reacties

 1. Nikki
  juli 15, 2015 / 07:59

  Hoi!
  Ik was vorig weekend in Duitsland en toen we langs een DM liepen, ging ik gelijk naar binnen omdat ik van jou onthouden had dat je daar geweldig kon shoppen. Gelijk groots ingeslagen haha
  Heb je wel eens de bodylotion onder de douche geprobeerd? Goddelijk!

  • Iris
   Auteur
   juli 15, 2015 / 14:07

   Die heb ik in huis, heeeeeeerlijk! Wat heb je allemaal gekocht?

   • nikki
    juli 15, 2015 / 16:54

    Handlotion, douchegel, shampoo, gezichtscreme, zonnebrand. Op een gegeven moment vond mijn vriend het genoeg haha

 2. Bea
  juli 15, 2015 / 14:22

  Oow..wat lijkt mij die heerlijk.
  Die wil ik wel eens een keer proberen.

 3. Froukje
  juli 15, 2015 / 14:51

  Zooo lekker πŸ˜€ Balea heeft zoveel heerlijke douchegels, lipproducten, bodylotions en creams πŸ˜€ Ik zou bijna een petitie beginnen om de DM naar Nederland te krijgen. De prijzen kunnen dan ws niet zo laag zijn, maar dat geeft niet als het maar te koop zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *