Balea Melon Berry handlotion | Beauty

Een handlotion, met meloen.. hebben! Natuurlijk al helemaal met zo’n leuke verpakking. Mijn handen kunnen altijd wel een fijne crème gebruiken!

Want die handen van mij, zijn vaak kurkdroog. Veel handen wassen is funest en ik kom er bijna niet vanaf. Stom! Daarom heb ik tig handcrèmes, een op de eettafel, een op de salontafel, een in mijn tas en een voorraadje in de kast.

melon melon2

De handlotion van Balea zit in een grappige oranje tube. De klikdop zit onderop, zodat je altijd voldoende onderin de tube hebt zitten. Een leuke sticker voorop met daarop meloenen en bessen, zoals de geur. Niet te kinderachtig, erg leuk!

melon3

Hier zie je de bestanddelen van de lotion. Niet bijzonder, een standaard verzorgende handcrème. Er zitten geen oliën of boters in. Prima als dagelijkse verzorging, lekker licht.

melon4

De klikdop is super, hij zit ook goed dicht. Maar hij wordt wel snel vies, doordat de opening zo klein is.

melon5

Nothing special, gewoon een witte en dunne lotion.

melon6

De lotion is makkelijk uit te smeren en trekt snel in. Het voelt ook fris!

Ruikt heerlijk! Dat is wat ik het meest waardeer aan de handlotion. Wat betreft verzorging vind ik hem oké, maar niet heel voedend. Het maakt je handen zacht en maakt mijn droge plekken zeker minder droog en rood. Maar hij is niet gericht op een hele droge huid en flinke verzorging. Lekker als ik aan de laptop werk of tussendoor, maar niet voor het echte werk.

De Balea Melon Berry handlotion kost €1,45 en bevat 100 ml. Balea koop je bij de DM drogisterij in o.a. Duitsland.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *