Balea Limited Edition douchegels | Beauty

Natuurlijk heeft Balea dit jaar ook weer een aantal limited edition douchegels. Dit keer met Caribisch thema, perfect voor warme dagen en stiekem ook in de herfst!

Want hey, waarom zou je de na de zomer niet nog gebruiken? Ik vind het heerlijk om op herfstige dagen nog met een zomers geurende douchegel te douchen, om het zomergevoel nog wat langer vast te houden.

balea1

De twee geuren die ik koos zijn Bahamas Dream en Jamaica Vibes. Er is er nog een, maar die vond ik niet zo lekker. De geuren zijn limited edition en dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Wil jij ze ook, dan moet je er snel bij zijn.

balea2

De geur Bahamas Dream ruikt naar kokos en frangipani en is mijn absolute favoriet. Je ruikt duidelijk kokos, maar met een hele frisse en bloemige ondertoon. Heerlijk, spijt dat ik er maar twee van heb meegenomen.

balea3

De bestanddelen zijn normaal. SLES als reiniger, maar ook verzorgende glycerine, panthenol en zelfs vijgenextract. Bevat ook parfum, maar vrij onderaan de lijst.

balea4

De kleur is roze! leuk!

balea5

Dan de gele fles met de naam Jamaica Vibes. Deze ruikt naar ananas en anthurium. Al vind ik flamingobloemen wel veel leuker klinken. Tropisch en fruitig, hmm.

balea6

De ingrediΓ«nten zijn identiek aan de andere geur. Niks bijzonders, een standaard douchegel.

balea7

Geel kleurtje!

De douchegels zijn zoals ik verwacht van Balea. Vrij standaard wat betreft de bestanddelen, niet extra verzorgend. Maar wel met hemels lekkere geuren!

De Balea douchegels kosten €0,55 cent per stuk en zijn verkrijgbaar bij de DM drogisterij. Deze geuren zijn limited edition, maar er zijn natuurlijk ook hele lekkere geuren binnen het vaste assortiment.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *