Balea Cocoswasser shampoo | Beauty

Normaal zou ik niet zo snel voor kokos kiezen.. waarom ik dan toch deze Balea Cocoswasser shampoo meenam bij de DM? Geen idee!

balea1

Deze Balea ‘schonheits geheimnisse’ serie zijn geïnspireerd op de Garnier Loving Blends producten. Een aantal zijn nagenoeg hetzelfde, maar Garnier verkoopt de kokos variant niet in Nederland en Duitsland. Jammer, want de geur is heerlijk! Ik vind de verpakking ook mooi, transparant blauw met gouden accenten.

balea2

Kokoswater dus! Niet een hele typische kokosgeur, maar wat frisser en lichter. Ik kies er niet snel meer voor, maar ik vind kokos niet vies. Deze geur is zelfs heel erg lekker!

balea3

Hier zie je de bestanddelen. Onder andere SLES, het reinigende ingrediënt. Het bevat ook glycerine, panthenol, niacinamide, kokoswater en olijfolie. Deze bestanddelen zijn verzorgend en voedend voor het haar. Parfum staat op regel vier, dat is dus relatief veel. Nu gebruik je het op je haar en spoel je het product af.. Maar mocht je een heel gevoelige hoofdhuid hebben, dan is dit wellicht niet zo fijn.

balea4

Prima klikdop, makkelijk doseren. Omdat de dop plat is kun je hem makkelijk op zijn kop bewaren als hij bijna leeg is.

balea5

De shampoo is iets blauw van kleur, je ziet het bijna niet. Niet heel vloeibaar, je hebt maar weinig nodig. Hij schuimt goed en doet zijn werk prima. Er zit voor mij voldoende bestanddelen in die compenseren voor  het SLES.

Een heerlijk ruikende shampoo, die goed reinigt, maar niet droog maakt. Ik heb normaal haar, voor mij werkt deze shampoo prima. Mocht hij er bij mijn volgende DM bezoekje nog zijn, dan gaat hij nogmaals mee naar huis. Zeker als je bedenkt, dat hij maar 85 cent kost!

De Balea Schonheits Geheimnisse Cocoswasser shampoo kost €0,85 per stuk en is te koop bij de DM in onder andere Duitsland.

balea6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *