Baby & mama bij Esprit

Onlangs schreef ik al een artikel over de Home afdeling van Esprit. Want Esprit verkoopt meer dan kleding alleen. In mijn zoektocht naar kleding voor mama’s ontdekte ik dat Esprit ook positiekleding en newborn kleding in het assortiment heeft.

Laat dat nu net heel goed passen bij mijn leven op dit moment!

Voorheen kon positiekleding mij niet zo boeien, maar met een dikker wordende buik heb ik inmiddels al heel wat sites afgestruind naar leuke kleding. Welke merken positiebroeken zitten het lekkerst, waar kun je basics aanschaffen? Mijn stijl is gelukkig niet heel specifiek, ik draag overdag het liefst comfortabele kleding die ik onderling makkelijk met elkaar kan afwisselen. Geen tuttigheid bij mij! En dat is bij positiekleding lastig, want er zitten al snel strikjes op, een riempje of een drukke print.

Deze layered blouse van Esprit vind ik te gek, stoer en tegelijkertijd fijn om te dragen met een dikke buik.

Binnen het assortiment kun je genoeg vinden, basic voedingstops, Esprit badkleding voor mama’s en zelfs mooie outfits voor een feest of bruiloft. En ja, natuurlijk kijk ik dan ook meteen even bij de newborn collectie, want kleding voor kleintjes is zo leuk om te shoppen. Ik ben op de helft inmiddels, maar heb al flink geshopt voor de kleine, zou jij je kunnen inhouden?

Esprit heeft hele schattige rompertjes, voor zowel meisjes als jongens, maar ook unisex. Ik kon niet wachten om het geslacht te weten zodat ik kon shoppen. Maar ik vind kleding die neutraal is en voor beide geslachten kan vaak toch wel het leukst.

Dit Esprit newborn shirt zou ik zo kunnen aanschaffen, schattig en volgens mij heel leuk op een grijs broekje. Van biologisch katoen en hartstikke betaalbaar. Dan is het niet alleen leuk om voor je eigen baby te kopen, maar ook om als kraamcadeautje te geven aan een vriendin.

Liefs Iris

Dit artikel is een betaalde samenwerking met Esprit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *