Avril Lip Crayon | Review

Dit schattige potloodje, de Avril Lip Crayon, zat laatst in de Styletone box en lag al die tijd al op mij te wachten voor een review. Het leuke van het merk Avril is dat het 100% natuurlijk is en waar mogelijk ook biologisch. Dit schattige potloodje moest ik aan jullie laten zien!

De Lip Crayon is van het Franse merk Avril en lekker budgetproof. Je betaalt er vier euro voor en dat vind ik geen geld voor een lippenpotloodje dat ook nog eens natuurlijk is. Voor de meeste natuurlijke merken betaal je veel meer. Ik heb het potloodje in de kleur Rose Délicat, een oudroze tint.

Het design van het potloodje vind ik heel mooi, simpel & clean. Het potloodje heeft de kleur die je ook op je lippen krijgt, dus zo is het makkelijk zoeken tussen andere potloodjes en lipsticks.

Het puntje van het potloodje is dik, veel dikker dan ik gewend ben van een lippotlood. Meestal zijn deze net zo dun als een gewoon potlood en kun je er precies mee werken. Dit puntje is een stuk dikker, zodat je veel minder tijd kwijt bent aan het inkleuren van je lippen. Ik vind dat je er alsnog mooie lijnen mee kunt maken, hij is niet té dik.

Ingrediënten
Simmondsia chinensis seed oil*, helianthus annuus seed oil*, ricinus communis seed oil*, ricinus communis seed oil, caprylic/capric triglyceride, cera alba, copernicia cerifera cera, ci 77891, butyrospermum parkii butter extract*, tocopherol, candelilla cera, mica, ci 77891, cetyl palmitate, hydrogenated castor oil, palmitic acid, stearic acid, cetearyl alcohol, jojoba esters, tocopherol, hydrogenated olive oil stearyl esters*, ci 77491, zea mays starch, cetyl alcohol, ci 77491, parfum, tocopherol, helianthus annuus seed oil, ci 77499, linalool, geraniol, limonene.

Vooral verzorgende oliën, super! Ik vind dat na een dag dragen mijn lippen ook zeker niet droog aanvoelen.

De pigmentatie is prima, ik vind dit een mooie dekking voor een potloodje. De substantie is zachter dan ik gewend ben van andere potloodjes, heel prettig. Ik zie een satijnglans, mooi!

 

Eenmaal op mijn lippen vind ik het potloodje een subtiel effect geven. De tint is best licht als ik hem vergelijk met mijn eigen lipkleur, die je er nog iets doorheen ziet. Ik vind het fijn dat hij comfortabel aanvoelt en niet strak of droog.

Tip: breng eerst een laagje potlood aan, hap dit er af op een tissue en breng dan nog een laagje aan. Zo zou de kleur langer moeten blijven zitten.

Hier zie je hoe subtiel de kleur is. Ik weet dat ik wat op mijn lippen heb, maar het valt totaal niet op. Aan de ene kant vind ik dat jammer, want je ziet er dus weinig van. Maar het is ook wel erg handig voor gelegenheden waarbij je er verzorgd uit wilt zien, maar geen opvallende lippen wilt. De kleur blijft zo’n 4 uur zitten, een drankje overleeft hij nog maar na een maaltijd zul je bij moeten werken.

De Lip Crayon van Avril kost €4,00 per stuk en is verkrijgbaar via de webshop van Avril.

Liefs Iris

 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *