Aurelia Cell Revise Night Moisturizer | Beauty

Een heel schattig glazen potje met een nachtcreme, die moet ik natuurlijk proberen. Op de geur na, ben ik heel enthousiast!

De Cell revitalise night moisturiser is van het merk Aurelia Probiotic Skincare. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat ze beloven spreekt mij zeker aan. Het is een 100% natuurlijke en voedende creme met peptiden, probiotica en extracten van planten en bloemen. Verder bevat de creme essentiële oliën (neroli, lavendel, roos en mandarijn) die zorgen voor een bloemige geur.

Ik ontving dit product in mijn Cosmania beautybox van rond de Kerst. Het gebeurt niet vaak, maar bijna alles uit deze box was nieuw voor mij. De nachtcreme zit in een luxe glazen potje van 15 ml, daar doe ik nu al zeker een maand mee, zodat ik het goed kan testen. De fullsize versie bevat 60 ml en kost maar liefst 79 euro. Het is een flinke pot (waarom geen tube, veel hygiënischer!), dus je kunt daar zeker een half jaar mee smeren. De prijs zou mij tegenhouden het product te kopen zonder te weten of het werkt, dus zo’n mini versie is ideaal.

De creme zelf is lekker dik, zoals je ziet. Ik vind dat voor een nachtcreme wel fijn, overdag juist totaal niet. De creme is wel makkelijk te verdelen en trekt ondanks de dikte snel in. Je hebt maar een klein beetje nodig, ideaal.

Op het potje staan geen bestanddelen, dus deze heb ik van de Cosmania website gehaald:

Ingrediënten: Rosa Damascena Bloem water, Dicaprylyl carbonaat, Cetearyl Alcohol, Aleurites moluccana (Kukui) Seed Oil, Glycerine, Rosa Canina Fruit Oil, Yoghurt Poeder, Persea Gratissima (Avocado) Oil, glycerylstearaat, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, cetearylglucoside, bifida Ferment Lysate, Olea Europaea (Olive) Oil onverzeepbare, Aqua (Water), benzylalcohol, Schinziophyton Rautanenii Kernel Oil, Sodium Stearoyl glutamaat, Xanthaangom, Parfum (Fragrance), Citrullus lanatus (Watermeloen) Seed Oil, natriumhyaluronaat, Dehydroacetic zuur, Adansonia Digitata Fruit Extract, Hibiscus sabdariffa Flower Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, tocoferylacetaat, Citric acid, amberboom Olie, PALMAROSA Olie, Dipterocarpus Turbinatus Wood Oil, Pelargonium Graveolens Olie, Rosa Damascena Flower Oil, Citral, Citronellol, Farnesol , Geraniol.

Zoals je ziet is de creme op basis van rozenwater en bevat het veel oliën en boters. Met de verzorging van je huid zit het dus wel goed. Door alle natuurlijk ingredienten en het toegevoegde parfum zou je, als je huid heel gevoelig is, hier wel op kunnen reageren. Het is wel fijn dat de creme verder geen zooi bevat als synthetische geurstoffen, kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, siliconen en sulfaten.

De geur zelf vind ik helemaal niks, ik hou niet van de rozengeur die het heeft. Muffig en veel te sterk. Als je er wel gek op bent, dan heb je geluk. Zelfs mijn man ruikt het als ik deze gebruikt heb, dan weet ik dat de geur echt heftig is.

Ondanks de geur, vind ik de creme wel heel fijn in gebruik. Lekker dik en voedend, maar niet overdreven vet. ‘s Morgens is mijn huid heerlijk zacht. Of ik een grote pot ga kopen? Nee, daarvoor staat de geur me teveel tegen. Maar mocht het product een andere geur hebben gehad, dan was het absoluut een kanshebber.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *