Action vegan babyverzorging

Het ziet er leuk uit, het is vegan, het is natuurlijk.. ik nam het daarom mee om te proberen! Wat vind ik ervan?

De lijn komt bij Action vandaan en heet Emma X Oliver. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar ik vind het er wel leuk uitzien. Ik ben van de natuurlijke producten voor mijn mini, dus ik wilde het wel proberen. Naast een shampoo en body wash is er ook een tube billencreme. Deze heb ik niet meegenomen, omdat ik hier de bestanddelen niet zo geweldig van vond. Ik gebruik zinkzalf van Dr Swaab en de billenzalf van Weleda en daar blijf ik bij.

Ik moet wel even over een drempel heen, want ik heb er al eerder naar staan kijken en kocht het toen niet. Ik ben dan toch bang dat iets van Action niet goed is of te mooi is om waar te zijn.

De verpakking is mint, dus genderneutraal en door het pompje ideaal om in de badkamer te bewaren. Ik vind het er heel leuk uitzien, zeker ook geschikt om als cadeautje te geven.

De bestanddelen van de shampoo en douchegel zijn bijna helemaal hetzelfde, in de shampoo zitten net wat meer ingrediënten. Er zit in beide producten relatief veel aloe vera en verder onderaan de lijst ook wat lavendelolie. Meer dan 99% van de bestanddelen zijn natuurlijk, wat een fijn idee is. Al is lavendelolie voor de heel gevoelige huid misschien irriterend, dus test wel vooraf.

De body wash en shampoo zijn beide volledig transparant en geurloos, wat ik wel een beetje saai vind. Ik gebruik graag Naif, wat net zo natuurlijk is, maar wel lekker ruikt. Zolang er geen parfum in zit, is het prima.

De verpakking bevat 350 ml en is gemaakt van gerecycled materiaal. Als je deze bij het plastic afval gooit na gebruik, ben je zelf ook nog eens goed bezig.

Alle producten uit de lijn kosten €2,49 per stuk. Dat is voor natuurlijke producten, een prima prijs.

Eerlijk? Ik vind ze er super uitzien en qua bestanddelen is er ook niet heel veel op aan te merken. Ik vind het super dat een budgetketen als Action, ook dit soort dingen verkoopt!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *