Action make-up remover | Beauty

Een doekje waarbij je alleen water nodig hebt om je make-up te verwijderen? Tell me more! Ik nam deze budgetversie mee bij Action, is het wat?

Als je mij een beetje kent weet je dat micellair water bij mij niet aan te slepen is. Vorige week was er lichte paniek, want mijn voorraad was op. OP! Niks, noppes, nada.

Voor dat soort noodtoestanden, is dit Action doekje ideaal. Ik had er al eens eerder een gebruikt van een ander merk, waar ik heel tevreden over was. Dit roze schatje zag er wel heel lekker zacht uit, dus die moest ik proberen.

Het doekje zit in een ronde, transparante verpakking. Er zit een gebruiksaanwijzing bij en that’s it.

Voor je hem gebruikt was je hem op 60 graden, wel zo fris. Daarna hoef je hem alleen maar nat te maken om je make-up te verwijderen.

Het doekje is heel erg zacht, een soort teddy stofje. Het voelt ook licht aan en is binnen no time droog na het wassen.

Aan de achterkant zitten aan beide kanten een soort ‘vakjes’ waar je je vingers in kunt doen. Is niet heel erg nodig, maar wel een leuke toevoeging.

Mijn huid na een dag make-up dragen. Door mijn primer zit mijn make-up er nog prima op, ik ben benieuwd of alles er straks af is.

There we go!

En binnen een minuut is alles eraf. Mijn mascara ging moeiteloos weg! Het voelt ontzettend zacht en prettig aan, je hoeft niet hard te boenen. En wat ik nog belangrijker vind, mijn huid is niet geïrriteerd of rood na gebruik.

Hier zie je het doekje na gebruik. Ik heb de helft gebruikt, waardoor je andere helft nog helemaal schoon is, die kan ik morgen nog gebruiken.

Rennen dus naar Action, als jou dit wel wat lijkt. Het werkt perfect en is heel betaalbaar. Ik ga er absoluut nog een paar bij halen, ideaal!

Dit doekje koop je bij Action voor, hou je vast, €0,89 per stuk.

Gebruik jij al iets soortgelijks?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. mei 25, 2017 / 08:12

    Wauw, hebben hebben! Ik ben een tijdje opzoek naar zoiets. Gewoon omdat ik van die watteschijfjes af wil. Bedankt voor de tip 🙂

  2. Bea
    mei 25, 2017 / 19:30

    Ik heb deze ook; ben er ook tevreden over.
    Ik dacht dat t niks zou zijn voor dat geld, maar dat viel zeker mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *