5x Zomerse lippen | Beauty

Welke lippproducten pak ik er nu het vaakst bij in de zomer? Ik laat je er vijf zien die ik heel zomers vind en ontzettend graag draag deze maanden!

Regels zijn er niet echt met zomer en winterkleuren. Gewoon lekker dragen waar jij zin in hebt! Maar een bruine of paarse tint draag ik zelf bijvoorbeeld toch echt liever in de wintermaanden. Is het zomer dan kies ik sneller voor een fel kleurtje of een met wat meer glans.

zomer1

zomer2

Dit zijn mijn vijf zomerse kleurtjes! MAC Please Me en Chatterbox, Etos Summer Sweet, Catrice Beautifying lip smoother in 030 Cake Pop en Maybelline Color Drama in In With Coral.

MAC Please Me is niet per se een zomertint, want hij is matte. Maar het is wel een heel gaaf roze kleurtje en ik draag hem veel.

MAC Chatterbox is behoorlijk roze en heeft een mooie glans. Echt een kleurtje voor de zomer en draagt ook heel fijn.

Etos Summer Sweet is ook zo’n roze tint, maar een stuk feller dan Chatterbox. Blijft mooi zitten en dekt goed. Deze is ook nog eens heerlijk budgetproof.

De Catrice Beautifying Lip Smoother gaat helaas uit het assortiment. Super jammer, want dit is een verzorgende lipgloss met een tintje. Ik heb er een aantal van, die ik er af en toe bij pak. Snel en makkelijk, waardoor je niet te opvallende, maar toch verzorgde lippen hebt.

Volgens mij geldt heltzelfde voor de Maybelline Color Drama potloodjes. Daar wilde ik laatst nog een mooi nude kleurtje van proberen, maar ik zie ze nergens meer. Boe, want ze zijn zo fijn! Dit is een fel koraalkleurtje, een die ik echt alleen in de zomer draag. Brengt makkelijk aan en blijft lang zitten.

zomer3

Van links naar rechts zie je hier: MAC Please Me, MAC Chatterbox, Maybelline In With Coral, Catrice Cake Pop en Etos Summer Sweet.

Heb jij bepaalde kleuren of lipsticks die je in de zomer graag draagt?

Liefs Iris

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *