5x Everyday lipsticks | Beauty

Van de tientallen lipsticks die ik heb, zijn er een aantal favoriet. Die kunnen gewoon altijd en pak ik veruit het meest. Deze vijf trek ik het vaakst uit de la en draag ik met veel plezier.

lip1 lip2

MAC Faux
Een prachtige draagbare mauvetint. Met crème finish, dus heel romig om aan te brengen. Past bij alle looks en outfits en is echt altijd goed.

MAC Mehr
Een wat meer opvallende lipstick dan Faux. Hij is wat donkerder en matte. Maar ook deze kan prima voor elke dag. Heb ik een rustige outfit aan, dan is dit een goede match.

Essence 07 Natural Beauty
Ook zo’n altijd goed kleurtje. Deze is wat minder romig dan een MAC lipstick, maar zeker erg fijn. Droogt niet uit en blijft een tijd zitten. En natuurlijk heel budgetproof.

Chanel Rouge Coco Shine 54 Boy
Een lipstick van Chanel met vooral veel glans. Deze geeft een subtiel kleurtje en verder een mooie glans. Hij valt niet erg op, maar maakt je look wel helemaal af. Mijn moeder is gek op deze mauvekleur en heeft geloof ik al een aantal exemplaren opgemaakt.

Chanel Rouge Coco Shine 57 Aventure
Deze kleur is wat rozer en lichter dan Boy. Net zo mooi glanzend en heel draagbaar. De pigmentatie is licht, dus hij valt niet erg op. De formule is hydraterend, ook een pluspunt.

Wat zijn jouw favoriete lipsticks?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. december 26, 2016 / 11:44

    Prachtige kleurtjes! Je kunt wel zien dat je van een bepaalde kleur/tint houd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *