5x De zomer in je toilettas | Beauty

Sommige dingen zijn gewoon onmisbaar in de zomer! Of trek je alleen uit de kast als het 25+ graden is. Ik deel vijf zomerse producten met jullie.

Stiekem wilde ik wel 15 producten op de foto zetten, maar dat staat niet echt heel fancy.. 15x de zomer in je toilettas! Dus jullie moeten het doen met vijf πŸ˜‰

BiorΓ© Aqua Rich Watery Essence SPF50
Wat een geweldig product, deze zonnebescherming. Heel dun en licht, ideaal onder make-up. En een witte waas bestaat niet, als je dit gebruikt.

St Tropez Instant Tan Gloss
Een tube die ik heb liggen om te testen, voor mij is het nog nieuw. Maar dit is echt iets wat je alleen gebruikt als het HEET is buiten en je lekker bruin bent. Geeft je een mooie glans en gebronsde tint.

This Works Perfect Legs Skin Miracle
Bruin in een tubetje, echt wat voor mij. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar met mijn melkflessen is dit wel een ideaal product denk ik. Toch nog een beetje een kleurtje.

Seraphine Guava Butter
Een product voor zowel je lippen als wangen. Twee in een, zodat het prima bij elkaar past. Ik vind dit soort producten ideaal voor op vakantie of tijdens warm weer. Dan kun je toch wat kleur dragen, zonder dat je veel make-up op hebt.

MAC Prep+Prime Transparant Finishing Powder
Poeder is onmisbaar tijdens warm weer. Ik draag dan liever geen foundation, maar wil ook niet enorm gaan glimmen. Dit poeder zorgt voor een dun en mat laagje.

Wat ik verder nog in mijn toilettas wilde stoppen? Een fel kleurtje nagellak, die geweldige SPF spray voor over make-up van Garnier, een mooie koraalkleurige blush en een zomers parfum van Etos of Lancaster..

Heb jij zomerse aanraders?

Liefs Iris

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *