5 jaar terug en 5 jaar later | Persoonlijk

28 oktober 2013, de dag dat ik de sleutels van mijn huis kreeg. Alweer 5 jaar geleden en wat is er veel veranderd in die tijd…

Vijf jaar geleden was ik net een dag terug uit New York, toen ik langs de notaris ging voor de overdracht van mijn huis. Het stormde die dag, maar voor mij maakte het niet uit. Ik had een huis, een eigen huis!Na een heftige periode en een tijdje weer bij mijn ouders wonen, stond ik weer op eigen benen. Wennen hoor, maar ook wel fijn. In die vijf jaar die ik er nu woon is er heel wat veranderd. Ik wisselde van baan, werd ten huwelijk gevraagd, trouwde en kreeg een baby. Kaj is thuis geboren, dus daardoor is dit huis voor mij zelfs extra speciaal.

Een gek idee dat ik hier over een aantal maanden niet meer woon en we als gezin naar een mooi groot rijtjeshuis verkassen. Hoewel ik er onwijs veel zin in heb, is het ook wel raar dat ik dit huis met alle mooie herinneringen dan achterlaat. Ik ben nooit goed geweest in afscheid nemen, stond vroeger al te huilen bij het Centerparcs huisje als we weer naar huis gingen. Dus ik ben blij dat de nieuwe woning nieuwbouw is, dan kan ik nog heel lang aan het idee wennen. En eenmaal aan het inpakken kan ik vast niet wachten tot zo’n verhuizing voorbij is. Weer terug naar de buurt waar ik ben opgegroeid, ik kijk er al naar uit.

Ik ben benieuwd waar ik over vijf jaar sta, in 2023. Dat lijkt ver weg, maar de tijd vliegt voorbij. Kaj gaat dan al naar de basisschool, hoe zal dat gaan? Zal hij dan een broertje of zusje hebben? Hoe zal ik er tegen die tijd uitzien? Geen idee! We gaan het allemaal meemaken en hopelijk kijk ik in 2023 net zo blij terug op die vijf jaar als dat ik dat nu doe.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Maritte
    oktober 30, 2018 / 10:41

    Een huis waarvan je veel mooie herinneringen hebt is het altijd lastig afscheid nemen, maar waarschijnlijk ga je ook weer veel mooie herinneringen maken in je nieuwe huis :). Veel geluk gewenst in jullie nieuwe stulpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *