3x mama tijdschriften

Als je mij een paar jaar geleden had verteld dat ik ooit heel blij zou worden van een mama tijdschrift, had ik je voor gek verklaard!

Inmiddels ben ik er gek op en ligt er om de maand een Viva Mama in de brievenbus. Ook heb ik sinds kort een abonnement op het Kiind magazine en Kek Mama. Drie verschillende tijdschriften, allemaal over zwangerschap en kinderen.

De Viva Mama verschijnt 8 keer per jaar en is het zusje van de gewone Viva. Een wat dunner tijdschrift, met makkelijk te lezen artikelen. Heerlijk voor een middagje op de bank. Er staan nieuwe babyproducten in, interviews en informatieve artikelen. Ik vind hem elke keer heel leuk en heb dan ook al bijna 2 jaar en abonnement. Je betaalt er €17,25 per jaar voor, dat is nog betaalbaar ook.

De Kek Mama is een wat dikker tijdschrift, verschijnt 16 keer per jaar (elke maand en per kwartaal een speciale editie erbij). Je betaalt er €95 euro per jaar voor, wat ik niet goedkoop vind. Ik heb een proefabonnement afgesloten van 4 keer met een Rituals pakket erbij. Zulke kleine abonnementen zijn soms een stuk voordeliger en handig om het tijdschrijft eerst te proberen.
De Kek Mama is wat meer een glossy, meer fashion onder andere.

Het Kiind Magazine was voor mij nieuw, ik heb er pas 1 editie van gelezen. Maar ik wilde er meteen een abonnement op nemen, dat heb ik inmiddels gedaan. Los kost het tijdschrift €9,95 per stuk, dat is niet goedkoop. Maar ik vind het deze prijs absoluut waard. Prachtig vormgegeven, informatieve artikelen en het enige tijdschrijft over natuurlijk ouderschap. Ben jij op zoek naar onderwerpen als samen slapen, draagdoeken, natuurlijke producten en duurzaamheid, da is dit jouw tijdschrift.

De tijdschriften zijn alle drie heel verschillend. De Viva Mama is super, die zou ik iedere mama aanraden. De Kek Mama vind ik leuk, zeker met een goede kortingsactie, maar voor de volle mep absoluut niet. Het Kiind magazine vind ik persoonlijk fantastisch, maar dat moet wel echt je interesse hebben.

Heb jij een abonnement op een mama tijdschrift?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *