29 Cosmetics Cheek Blusher | Review

Een product dat mij al even aan ligt te kijken in mijn review lade. De Berries blush van het merk 29 Cosmetics. Is dit product zijn prijskaartje waard?

29 Cosmetics was voor mij helemaal nieuw, ik kende het nog niet. Maar het doet zeker luxe aan en de producten zijn niet goedkoop. In de producten van het merk zit druivenpitolie, dat de huid verzorgt. Dus niet alleen een kleurtje, deze blush zou ook nog eens goed voor je huid moeten zijn.

De prijs is €34,95, wat ik best prijzig vind. Voor blushes van luxe merken ben je dat al snel kwijt, heel raar is het niet. Maar met een blush doe je dan ook erg lang en als de kwaliteit goed is heb ik het er zeker voor over. Mijn Nars blush is peperduur, maar hij wordt absoluut met liefde gebruikt.

Het doosje is crèmekleurig en heeft weinig poespas. Ik vind het zeker luxe overkomen, als een product ook nog eens in een doosje verpakt zit.

Het doosje zelf is van plastic en behoorlijk groot. En ondanks de luxe uitstraling, vind ik het plastic wel wat goedkoop aanvoelen.

De kleur die ik ontving is Berries en in totaal bevat de blush 5 gram, een prima hoeveelheid.

De binnenkant van het doosje stelt niet teleur. Een giga spiegel en een klein kwastje. Ik gebruik liever mijn eigen kwast voor dagelijks gebruik, maar voor onderweg of op reis is dit prima en scheelt het ruimte in je toilettas.

De kleur ‘Berries’ is een roze kleur, met iets van peach erin. Niet alleen voor blondines en lichte huidjes, ik denk dat veel meiden deze kleur wel staat. Er zit een glansje in verwerkt.

De glans kun je hier goed zien. De kleur is subtiel, je kunt hem opbouwen als je een wat meer opvallend effect wilt. Door de glans heb je na gebruik geen aparte highlighter meer nodig.

Hier zie je de blush op mijn wangen.

En dit is het fullface effect. Je ziet kleur, maar het subtiel. Voor elke dag vind ik dit prima, dan wil je er misschien niet al te opgemaakt bij lopen. Maar voor een feestje zou ik deze niet uit de kast trekken denk ik. Dan ga ik voor wat meer kleur en een aparte highlighter.

De 29 Cosmetics blush kost €34,95 en is verkrijgbaar via diverse webshops.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. februari 6, 2017 / 07:38

    Het is inderdaad wel een hele draagbare blush, al denk ik dat er bij mijn huidskleur vrij weinig van te zien is…

  2. Bea
    februari 6, 2017 / 12:17

    Ik vind hem prachtig, maar ook wel duur.
    Ik gebruik vaak de blush van essence en Sleek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *