Xenos Letterbanner | Interieur

Een letterbanner wilde ik al zo lang! Ik vond er een bij Xenos en nam die uiteraard meteen mee. De bruine versie, want dat past prima in mijn interieur. Wat staat het leuk!

Zo leuk, ik ben hier heel blij mee! Een klein bruin pakketje met daarin heel veel letters en benodigdheden. Je hebt hem ook met zwarte of witte letters, mocht dat meer je stijl zijn. De zwarte wil ik ook nog wel bemachtigen, dat komt wel een keer.

Het pakket bevat 92 letters, 25 cijfers, 16 symbolen en metalen clips (splitpennetjes). Meer dan genoeg dus, want ik heb er drie slingers van kunnen maken en had nog een berg letters over. De klinkers gaan hard, maar dat was geen probleem.

Als je de tekst zat bent dan haal je de slinger zo weer uit elkaar en maak je er wat anders mee. Ik heb mijn slingers opgehangen met stukjes washi tape, zodat je ze makkelijk weer kunt verplaatsen. Er zit ook een stukje touw bij mocht je hem liever ophangen.

Sweet dreams in de slaapkamer.

Iribella boven mijn beautykasten.. uiteraard!

En Oh happy day in mijn woonkamer bij de keuken. Nadeel is wel dat ik vervolgens dat vreselijke nummer de hele dag in mijn hoofd heb. Vrolijk word je er wel van elke ochtend!

De letterbanner kost €5,99 per stuk en is te koop in de webshop en de filialen van Xenos.

Liefs Iris

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *