Wishlisted | Interieuritems

Interieur en inrichten vind ik heel erg leuk! Ik wist al jong dat ik graag juf wilde worden, maar iets met interieur stond ook erg hoog op mijn lijstje. Dit zijn mijn laatste wensen op dat gebied, ik zou dit graag willen neerzetten in mijn huis.

Een mooie stolp
Toevallig heb ik deze net gekocht, dus hij kan alweer van het lijstje af. Vriendin Maaike heeft een hele mooie XL stolp staan, dat vind ik ook erg mooi. De stolp op de foto komt van Hema en is leuk als extraatje in huis. Ik heb er dennenappels onder gedaan, alvast voor de herfst.

Een grote dromenvanger
Prachtig, deze dromenvanger. Hij is wat prijzig, maar dit vind ik echt te gek. Subtiel qua kleur en niet teveel frutsels eraan.

Een ronde snijplank
Met de vele rechte vormen in huis zou dit prima staan denk ik, weer eens wat anders. Een groot handvat en eventueel met een stukje beton of marmer erin. Voor het bereiden van eten zou ik hem niet gebruiken, zonde! Maar wel erg leuk als eyecatcher in de keuken of op tafel.

Vintage gereedschapskist
Dit zag ik ergens op instagram voorbij komen. Een oude gereedschapskist met daarin notitieboekjes en papierwaren, superleuk! Ik kom eigenlijk nooit bij de kringloop, maar dit zou een reden zijn om eens te gaan zoeken.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *