What I’m Loving mei | Video

Een nieuwe maand, nieuwe favorieten! Dit zijn mijn ontdekkingen van de maand mei, die ik bijna elke dag gebruikt heb en jullie echt kan aanraden.

favo1

Sally Hansen Complete Salon Manicure nagellak
Hele fijne alles in een nagellak. De lichte draag ik veel, die laat mijn nagels er meteen heel verzorgd en gezond uitzien. Fijn kwastje, blijft goed zitten, heel fijn!

Lancaster Sol Da Bahia eau de toilette
Een tropische, zomerse geur die ideaal is voor warme dagen. Hij ruikt heerlijk en je kunt hem zonder problemen dragen in de zon. Ik kocht deze voor 12 euro, dus ook nog eens heel betaalbaar.

The Ordinary ‘The Buffet’ serum
Het duurste product van dit geweldige merk, maar alsnog een koopje. Een serum propvol goede bestanddelen, absoluut veel meer geld waard dan wat je ervoor betaalt. Hij is licht en gaat heel goed samen met mijn gecombineerde huid.

James Read H2O tan spray
Deze had je niet verwacht he? Een tanning product in de favorieten van Iris? Het is toch echt waar. Deze spray kun je net als een fixing spray over je gezicht aanbrengen. Geen vieze handen, geen vlekken en geen gedoe. Je wordt er langzaam bruin van, je bouwt hem dagelijks op. Je kunt hem twee keer per dag gebruiken tot je de gewenste kleur hebt en dan om de dag bijhouden. Ik vind de kleur subtiel, maar erg mooi en goed bij mij passen. Makkelijk te gebruiken en zelfs over make-up heen doet hij nog zijn werk. Dit flesje van 30 ml gebruik ik al twee weken en er is nog maar een heel klein beetje uit, heel zuinig in gebruik.

The Ordinary serum foundation 1.1P
Hier had je mijn enthousiaste review al over kunnen lezen. Een hele fijne, natuurlijke en lichte foundation. Makkelijk in gebruik en je ziet hem bijna niet zitten. Ik vind hem vergelijkbaar met Chanel Vitalumiere Aqua wat betreft substantie en dekking. Maar een stuk goedkoper natuurlijk. Ja, een dikke vette aanrader!

Liefs Iris

2 Reacties

 1. jantine
  mei 30, 2017 / 17:01

  Mooie favorieten heb je Iris! Ik heb nog nooit nagellakjes gehad van Sally Hansen, toch maar eens proberen!

  • Iris
   Auteur
   mei 31, 2017 / 22:33

   Ik heb er ook maar een paar hoor, maar ze zijn heel prettig vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *