What I’m loving februari | Video

Het zal je misschien verrassen, bijna alleen maar make-up items dit keer. Ook wel eens leuk toch? Meestal zijn het vooral verzorgingsproducten.

Nog steeds grijp ik naar favorieten waarvan ik denk.. hmmm, deze komt bij bekend voor. En dan blijkt dat ik deze al eerder heb laten zien. Maar toch zitten er altijd een paar tussen die ik nog niet heb laten zien. Ik graai graag in mijn collectie, voor wat afwisseling. En dan herontdek ik een product, of ik scoor juist iets nieuws wat goed bevalt.

Dit zijn mijn favorieten van deze maand:

Estee Lauder Idealist serum
Een oudje, maar zulk fijn spul. Verzorgt licht en bevat gouden deeltjes voor een mooie glow. Wel heel duur, dus ik denk dat ik deze niet zo snel opnieuw aanschaf.

Nars Albatross highlighter
Prachtig, deze warme gouden highlighter. Hij past bijna overal bij en maakt mijn lichte huid met roze blush net even wat warmer. Je doet er een eeuwigheid mee, dus dan is de prijs wel weer recht te breien.

Kiko Rebel Bouncy Blush 03
Deze is helaas niet meer te koop, wat ontzettend jammer is. Het is een blush met een bijzondere substantie, net een kussentje. Het is een crèmeproduct, maar voelt aan als een poeder op je huid. Mooi gepigmenteerd en blijft lang zitten, dus ik ben fan.

Illamasqua Hydra Veil Primer
Eentje die ik laatst al aan jullie liet zien. Een primer die doet wat hij belooft.. hydrateren en een goede basis bieden. Verder niet speciaal, waardoor hij misschien wat aan de prijzige kant is. Maar ik vind het een heerlijk product en gebruik hem al een aantal weken met plezier.

Balea Intensive lippenbalsem
Een hele goede, maar ook hele goedkope lippenbalsem. Nog geen euro als het goed is, dus echt een budgettopper. Zit vol goede ingrediënten en verzorgt prima. Voor de wintermaanden is dit mijn favoriet.

Etos Ultra Dry Soft deodorant
Nog zo’n goedkoop product. Ik geloof dat deze ook maar een euro was, bij Etos. De verpakking vind ik strak en clean, maar het werkt ook goed. Voor de hete zomermaanden weet ik niet of het mij genoeg beschermt. Maar voor nu werkt hij prima en ben ik dik tevreden. Ruikt vrouwelijk en bloemig, ik hou er wel van.

Als ik een review heb geschreven is deze gelinkt bij het product, mocht je meer informatie willen hebben.

Wat is jouw favoriet deze maand?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. februari 28, 2017 / 07:40

    Die Nars highlighter is echt zo mooi en staat nog steeds op mijn wishlist!

  2. februari 28, 2017 / 14:11

    Ah ja dat Estee Lauder serum, was bij mij een tijd geleden ook een favoriet. Misschien ga ik hem toch weer is opnieuw kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *