Weight Watchers update #1 | Afvallen

Mijn eerste artikel over Weight Watchers verscheen ruim een maand geleden. Het begin was zwaar, maar wat ben ik blij dat ik ermee begonnen ben. Ik geef jullie een update!

Ik ben al sinds 8 augustus bezig, anderhalve maand. En sindsdien is er al ruim vijf kilo af! Bijna een kilo per week gemiddeld, daar ben ik zo blij mee. Ik voel mij lekkerder in mijn vel en ben zekerder over mijzelf. Ik merk het nog niet heel erg aan mijn lichaam, mijn kleding zit nog niet veel losser. Maar op de weegschaal zie ik het verschil zeker.

Mijn eetpatroon is veranderd, waar ik in het begin wel moeite mee had. Ik lette er nooit echt op, moet ik zeggen. Maar nu ben ik mij ervan bewust wat ik eet en hoeveel ik eet. Even wennen, maar het gaat prima. En snoepen is er niet meer bij, ik eet af en toe een stukje chocola, maar soms ook een hele week niet.

Uiteindelijk hoop ik 10 of 12 kilo kwijt te raken, zodat ik weer een gemiddeld BMI heb. Een sixpack hoeft van mij niet, maar een gezonder gewicht is wel belangrijk voor mij.

Dus, op naar de volgende kilo’s die eraf gaan!

Liefs Iris

7 Reacties

 1. Joan
  september 22, 2016 / 08:21

  succes, je ben goed bezig!

 2. Bea
  september 22, 2016 / 14:18

  Heel goed bezig! Hou vol!

 3. Desiré
  september 22, 2016 / 17:10

  Wat goed en zo snel al veel er af, succes verder!

 4. Cindy
  september 22, 2016 / 20:50

  Goed bezig! Succes verder.
  Ga 10-10 beginnen, 30 kg minstens… Nog nooit op dieet geweest overigens.
  Ben heel benieuwd haha.

  • Bea
   september 24, 2016 / 14:58

   Wat knap!
   Zet m op meid!

  • Iris
   Auteur
   september 24, 2016 / 22:31

   Ook weight watchers? Vind het heel goed te doen, zeker een aanrader! Jij ook veel succes als je begint, het gaat je lukken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *