Trifle Liquid Glow highlighter | Beauty

Een vloeibare highlighter, superleuk! Zeker in zo’n schattige tube en met een roze kleur. Ik probeerde de Trifle Liquid Glow highlighter uit.

Te leuk toch, deze verpakking? Een roze doosje met metallic paarse details. De tube zelf is ook roze met paars, lekker girly. Hij bevat 15 ml, een prima hoeveelheid. Het klinkt als weinig, maar geloof mij maar als ik zeg dat je daar een eeuwigheid mee doet.

Hier zie je de highlighter meteen uit de tube en licht uitgesmeerd. Een flinke klodder, dan kun je het goed zien. Hij is roze van kleur en heeft een opvallende metallic glans.

Als ik de highlighter na mijn foundation gebruik, zoals hij eigenlijk bedoeld is, gaat het mis. Je moet hem flink blenden en dan wordt het een grote smeerboel. Voor onder je wenkbrauwen en bij je cupidoboog is dat niet zo erg, maar op je wangen natuurlijk wel. Plan B dus, want er zit relatief veel glycerine in. En laat dat nu net een prima basis zijn voor make-up! Ik gebruik hem onder mijn foundation, op mijn wangen en neus, waar ik normaal ook een highlighter zou aanbrengen. Je ziet er weinig van zo op het eerste gezicht.

Na het aanbrengen van mijn make-up zie je het een stuk beter. Een lichte glow bij mijn blush en een mooie frisse uitstraling full face. Nu is hij niet meer zo opvallend en metallic, maar juist mooi subtiel. Muchos beter dan de look met de vlekkerige foundation in ieder geval.

De ingrediënten zie je hier. Op basis van water, met daarin glycerine, cacao extract en zijde. Ook parfum en enkele kleurstoffen. De meeste ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong of natuurlijk, een fijn idee.

De Trifle Liquid Glow is verkrijgbaar via Lookfantastic en kost €18,95.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *