Toms schoenen | Lifestyle

Mijn nieuwe lievelingsschoenen.. Mijn Toms. Heerlijke en comfortabele schoenen in vele printjes, waarbij je ook nog eens een goed doel steunt!

Toms is een merk met allerlei verschillende modellen schoenen. Met deze classic Alpargatas zijn ze beroemd geworden. Gemaakt uit een stuk stof, comfortabel en verkrijgbaar ik vele kleuren, printjes en varianten.

Naast dit model maken zij ook sandalen, sneakers en meer. Maar ik vind deze instappers toch veruit het leukst van allemaal. Ik kocht al eerder een roze paar, mijn nieuwste aanwinst zijn deze felblauwe. De Classic Alpargatas in de kleur Turkish Blue.

Toms heeft een One for One principe. Voor elk paar schoenen dat jij koopt, doneren zij er een aan ontwikkelingslanden. Je hoeft daar niets voor te doen, behalve genieten van jouw nieuwe aankoop. Ik vind het een heel mooi gebaar en steun dit dan ook graag.

De instappers vind ik geweldig leuk en lopen ook erg lekker. Je hebt varianten met een uitneembare zool, van zacht schuim. Mijn roze paar hebben deze en ze lopen echt als slofjes, zo fijn. Deze blauwe hebben de originele su├Ęde zool, die wat steviger loopt.

Enorm blij ben ik met mijn instappers, ze zijn zo vrolijken lopen heerlijk. Leuk ook dat ze in zoveel kleuren en printjes te koop zijn. Dan heb je altijd een paar om te matchen bij je outfit. De roze heb ik al vaak gedragen, deze worden wel wat snel vuil, maar ze zijn door het linnen prima schoon te maken.

Toms schoenen zijn te koop via hun eigen webshops en diverse winkels (kijk hier voor de verkooppunten).

Kende jij dit merk al?

Liefs Iris

2 Reacties

  1. juni 16, 2017 / 10:10

    Ik vind dit zulke toffe schoentjes! Ik heb ze afgelopen jaren al veel voorbij zien komen, maar nog nooit aangeschaft. Misschien toch eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *