The Ordinary shoplog | Beauty

Een merk waar ik maar niet over uitgepraat raak is The Ordinary. Ik plaatste een tweede bestelling en laat die aan jullie zien in een shoplog!

Na mijn positieve ervaring met de eerste producten, wilde ik graag nog meer proberen. De eerste keer ben ik voor safe gegaan en heb ik vooral dingen besteld die ik echt in mijn routine kon houden. De azelaic acid was een gokje en die bevalt gelukkig heel goed. Ik had nog een aantal twijfelgevallen en die schreef ik op voor later. Uiteindelijk bestelde ik ze toch en inmiddels zijn de producten binnen. Vooral naar de foundation was ik heel benieuwd!

IMG_2734

IMG_2735

IMG_2774

Voor meer informatie over het merk kijk je op de website van DECIEM. Daar staan alle producten met de prijzen en gebruiksaanwijzingen erbij. Ook een aantal tips en en een gids voor het kiezen van de juiste foundation kleur.

Mijn ervaring met de eerste vijf producten vind je hier
Mijn review over de Serum Foundation vind je hier.
Mijn review over de High Spreadability Primer vind je hier
Mijn review over de Natural Moisturizing Factors vind je hier

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *