Teacozy mei + filmpje

Een nieuwe maand, een nieuwe Teacozy box! Elke tweede vrijdag van de maand ligt hij bij mij in de brievenbus. Dit keer met frisse smaken voor het voorjaar, ik vind hem weer leuk!

Als je een Teacozy box ontvangt dan krijg je er ook altijd een setje filters bij en een uitgebreide beschrijving. De doos past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ideaal voor theeleuten zoals ik.

Deze smaken zitten er deze maand in de box!

  • Fruitig lime/mint wellness
  • Groene thee aardbei/lychee
  • Rooibos lemon spice
  • Kruidig lindebloesem

Fruitig lime/mint wellness
Deze thee doet je denken aan stomende sauna’s, massage’s en een zachte, schone badjas volgens Teacozy. Maar ik hou helemaal niet van dat soort wellness toestanden, dus drink dan liever een kopje thee. Een kleurige thee met appel, muntblaadjes, citroen en hibiscusbloesems. Hij ziet er prachtig uit en zorgt voor een heerlijke geur. De smaak is sterk, zoals ik gewend ben van Teacozy fruitthee. Niet mijn favoriet, helaas.

Groene thee aardbei/lychee
Een feestelijk uitgedoste groene thee met fruit uit het oosten en westen van de wereld. Aardbeien, lychee, jasmijnbloesem en rozenblaadjes als ingrediënten. De rozenblaadjes geven de thee een rozige kleur, de bloesems van de jasmijn maken het helemaal af. Ik ben gek op groene thee en ook deze is heerlijk.

Rooibos lemon spice
De hoogste kwaliteit Afrikaanse rooibos met kruiden als sinaasappelschil, citroengras, kaneelstokjes, roze peper, kardemom en bessen als toevoegingen. Een bijzondere en frisse combinatie van smaken. Deze is fris genoeg voor het voorjaar, maar kan ook prima het hele jaar door. Rooibos vind ik altijd prima, een extra fris smaakje erbij ook.

Kruidig lindebloesem
In de kruidenwereld wordt lindebloesem volgens Teacozy als wondermiddel betiteld. De honingzachte en zoete thee werkt kalmerend en verzachtend. De lindebloesem vermindert je kriebelhoest en kalmeert spanningen. Verwennerij voor slechte slapers of voor als je verkouden bent. Ik vind hem lekker, maar niet heel erg bijzonder.

De Teacozy box kost €12,50 per maand inclusief verzenden. Je krijgt dan vier zakjes met 30 gram thee, een aantal filters en een uitgebreide beschrijving, zo in je brievenbus.

Kijk voor meer informatie op de website van Teacozy. Via de tag ‘teacozy’ kun je ook mijn eerdere artikelen over dit thee-abonnement lezen.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *