Taubert Cuddly Socks | Lifestyle

Deze heerlijke cuddly sokken van het merk Taubert kreeg ik voor Sinterklaas. En eigenlijk draag ik ze sindsdien nonstop.. hmm!

Ik ben iemand die thuis het liefst op sokken of blote voeten rondloopt. Schoenen doe ik meteen uit als ik thuis kom en in het weekend alleen als ik de deur uit moet. In de winter draag ik dan ook nog eens een paar extra sokken. De ene keer van Primark, soms van Action, maar nu al een tijdje deze van Taubert.

Het merk zei mij niets, maar mijn moeder zei dat dit de Rolls Royce onder de huissokken zijn. En als mijn moeder dat zegt… Dus ik probeerde ze en sindsdien draag ik ze elke dag.

Ze zitten mooi ingepakt in een gouden doosje. Luxe en zeker leuk om zo cadeau te geven.

Dit zijn ze dan, ze zijn zo ongelofelijk zacht! Je hebt ze in verschillende kleuren zoals zwart, navy, beige, grijs en wit. Naast deze versie heb je er ook een met anti-slip aan de onderkant.

Hmm! Wat ik wel mis is de anti-slip, zeker in het begin. Nu ben ik eraan gewend, maar de eerste paar keer glibberde ik over de vloer. Maar aan de andere kant kun je ze ook in bed aan op deze manier en maken ze geen geluid.

Ze zijn niet heel goedkoop, je betaalt ongeveer tien euro voor een paar. Het hangt af waar je ze koopt. Maar voor een goed merk en fijne sokken zou ik dat zelf ook wel over hebben. Ik merk wel verschil tussen deze sokken en een paar van de Action of Primark bijvoorbeeld.

Ik duik weer op de bank met mijn cuddly socks!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *