Styletone augustus | Unboxing

Jaaaa, hij lag vrijdag weer in de brievenbus! Ik vind deze box zo leuk dat ik zelf een abonnement heb genomen na mijn samenwerking. Hij is weer heerlijk gevuld deze maand en ik laat je zien waarmee.

Deze maand is het thema the future is now. In augustus is het nog heerlijk zomer met lange, warme dagen en vakantie. Deze box bevat producten die het vakantiegevoel wat langer moeten vasthouden. Alle producten in de box zijn vrij van parabenen.

  • Seraphine Rosy Cheeks €20
  • Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer & Highlighter Duo €18,95
  • Ellovi Tinted Lip Butter €5,00
  • Ecoco Cosmetic Glove €7,95
  • Paese Brow Setter €11,95

De totale waarde van de box is €63,85. Ik heb er €12,50 voor betaald (inclusief verzenden), dus dat is zeker de moeite waard. Zelfs al zit er eens een misser tussen, dan nog krijg je altijd waar voor je geld. Met producten die ik niet zo geweldig vind kan ik altijd iemand anders weer blij maken.

Seraphine Rosy Cheeks
Een heel schattig tubetje met daarin een hele gepigmenteerde gel. Ideaal als lipstain en natuurlijk ook als blush te gebruiken. Het trekt in je lippen of huid dus je hebt er urenlang plezier van. Handig voor op vakantie, tijdens het zwemmen of met warm weer.

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer & Highlighter Duo
Dit merk hebben wij al eens eerder in de box gehad, toen kregen wij een lipgloss. Dit keer een duo met daarin een bronzer en highlighter. Beide zijn shimmery en aan de warme kant. Mocht het niet helemaal je kleur zijn dan kun je ze natuurlijk ook prima gebruiken als oogschaduw.

Ellovi Tinted Lip Butter
Super, een getinte lipbalsem! Altijd goed en zeker als er maar zes natuurlijke ingrediënten gebruikt zijn vind ik dat helemaal top. Hij heeft een subtiel tintje en is vooral erg voedend. Ja, deze ga ik zeker vaak gebruiken.

Ecoco Cosmetic Glove
Whaaaaa, hier ben ik zo benieuwd naar! Er bestaat een doekje dat hetzelfde doet, met alleen water je make-up verwijderen. Die heb ik nog nooit geprobeerd, maar leek mij wel heel fijn. Nu kan ik het dus ook zelf proberen, in de vorm van een handschoen. Hier komt uiteraard een review van!

Paese Brow Setter
Een wenkbrauwwax met een kleurtje. Verkrijgbaar in drie tinten; light brown, dark brown en graphite. Ik kreeg dark brown, een warme tint voor brunettes. Wie weet past bij ook wel bij mijn wenkbrauwen, mits hij niet al te warm is. Ideaal dat het een wax is met de kleur er al in, dan hoef je niet twee aparte producten te gebruiken. Ook het doosje ziet er mooi uit en is heel compleet.

Deze maand vind ik het weer een heel geslaagde inhoud. Allemaal producten zonder parabenen en ook vooral natuurlijk. Naar de make-up handschoen ben ik het meest benieuwd. Verder vind ik de box heel gevarieerd en zitten er ook bruikbare producten in. Ik ben weer tevreden!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. augustus 16, 2016 / 08:33

    Weer een paar mooie producten! Ik heb precies dezelfde handschoen om mijn make-up ermee af te halen. Ideaal voor onder de douche 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *