STARSKIN Eye Catcher oogmasker | Beauty

Superblij was ik met dit masker in mijn Lookfantastic box! STARSKIN is een luxe merk en dit is een leuke manier om het eens te proberen.

STARSKIN is een luxe merk met allerlei verschillende maskers. Voor je lippen, ogen, sheetmaskers, gewone maskers, je kunt het zo gek niet bedenken.

Het Eye Catcher masker is speciaal voor onder je ogen. Het masker bevat een serum van bio cellulose, wat wallen, fijne lijntjes en donkere kringen effectief vermindert. Je krijgt er een jongere en frissere blik van. Het masker bevat kokossap voor hydratatie, adenosine en drop extract verminderen lijntjes en maken de huid frisser. Allantoïne en kamille halen irritatie en zwelling weg.

 

In het zakje zitten twee maskertjes voor onder je ogen in een speciale vorm. Ze bestaan uit drie laagjes, want beide zijden hebben een beschermlaagje. Deze haal je er beide af, voor je ze op je huid aanbrengt.

De pads zijn zoals je op de foto’s al kunt zien, behoorlijk nat. Bomvol serum en werkende stoffen. Je zou het serum dat nog in het zakje zit een aantal dagen als oogcrème kunnen gebruiken. In het begin gleden ze nog iets weg, maar na een minuut of vijf trok het serum meer in mijn huid en bleven ze beter zitten.

Hier zie je de ingrediënten. Het bevat vette alcohol, glycerine, phenoxyethanol, olijfolie, extracten van scutellaria, drop, blauwe bessen aardbeien en broccoli en slakkenslijm. De adenosine en allantoïne staan vrijwel onderaan de lijst. Ook parfum staat erbij, wat niet heel wenselijk is op de tere huid rond je ogen.

Ik ben niet blown away door de bestanddelen, moet ik zeggen.

Mijn huid met rechts geen masker, links wel het masker. Het is heel dun en je ziet het bijna niet zitten.

Beide pads onder mijn ogen. De ene is dikker dan de ander lijkt het wel, maar ze voelen hetzelfde.

Na 15 minuten dragen haal ik de pads eraf. Mijn huid is zacht, glad en nog wat nattig. De rest van het serum klop ik zachtjes in de huid. Zie ik meteen een dramatisch verschil? Nee.

Het maskertje is heel fris en voelt ontzettend fijn aan onder de ogen. Echt even een verwenmomentje op een zondag, na een korte nacht of voorafgaand aan een feestje.

Maar voor het geld dat je ervoor betaalt, vind ik het effect niet goed genoeg. Het voelt fijn, maar ik zie geen verschil helaas. Dus ik zou dit masker zelf niet nog eens kopen, dan investeer ik liever in een rollerball of goede crème.

Het Starskin Eye Catcher masker koop je per twee stuks. Bij Douglas betaal je €9,95, bij Lookfantastic €10,45.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *