Skimono Handmasker | Beauty

Nog nooit eerder probeerde ik een handmasker, het werd eens tijd! Deze van Skimono ontving ik in de Lookfantastic box en ging in de test!

En oh wat was ik nieuwsgierig! Ik heb kurkdroge handen, die elk beetje verzorging kunnen gebruiken. Een maskertje dat een zo’n 30 minuten op je handen zit, dat klinkt heerlijk.

De verpakking is prachtig!! Groen met gouden details. Het merk kende ik nog niet, voor ik het maskertje probeerde. Het is een Brits merk dat producten maakt geïnspireerd op Aziatische trends en beauty.

De ingrediënten zie je hier. Het bevat glycerine, saffloer olie, urea, voedende alcohol, anijs extract, collageen, shea boter, avocado olie, aloë vera en hyaluronzuur. Ook parfum, halverwege de lijst. Ik vind de lijst er prima uitzien, veel voedende bestanddelen.

Volgens de verpakking start je met schone handen, waarna je de handschoentjes uit de verpakking haalt. Ze zitten aan elkaar vast, zodat de vloeistof erin blijft zitten. Haal ze van elkaar en maak ze open. Ze bevatten twee lagen, een zachte laag met de vloeistof erin, en een plastic laagje eroverheen.

Je doet de handschoenen aan en maakt ze met de stickertjes dicht, zodat ze goed blijven zitten. 20 tot 30 minuten wachten, daarna masseer je het serum dat nog over is over je handen.

Hier zie je de twee laagjes goed, grappig!

Ze zijn groot genoeg en door de stickertjes blijven ze prima zitten. Het ziet er niet uit, maar het voelt ook niet vervelend.

Mijn handen vooraf, met vooral hele droge knokkels. Ze zijn soms wat rood en vooral heel ruw.

Na 30 minuten zijn ze niet meer rood en heel erg zacht. Ik ben zo verrast! Wauw, wat een goed werkend maskertje. Mijn handen blijven nog dagenlang heel zacht aanvoelen en zijn een stuk minder droog.

Nog geen enkele crème heeft dit eerder voor elkaar gekregen, het is echt een heerlijk maskertje. Ook fijn voor wat me-time, want je kunt niet veel doen met die dingen aan.

Helaas vind ik de prijs nogal hoog, je betaalt €11,95 per stuk. Ik vind dat voor eenmalig gebruik behoorlijk duur. Maar gezien de resultaten, het werkt wel echt geweldig. Misschien dat ik ze zelf ook nog eens aanschaf..

Skimono koop je bij Lookfantastic.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *