Seraphine Botanicals Rosy Cheeks | Review

Door de schattige verpakking wil ik dit alleen al proberen! Een klein tubetje met daarin een heel geconcentreerde gel. Die je voor zowel je wangen als lippen kunt gebruiken. Ik ben benieuwd!

Het merk Seraphine Botanicals kende ik nog niet, maar kreeg ik in een Styletone box. Het merk komt uit Groot Britannie en is vegan en cruelty free. Fijn om te weten!

De Seraphine Rosy Cheeks lip en cheek stain is een bijzonder product. Een mini tubetje met daarin een heel geconcentreerde gel. Met die gel kun je je lippen en wangen kleuren. Je staint deze, waardoor de kleur heel lang blijft zitten. Een lip- of cheekstain is een matte en vaak intense kleur, dus voorzichtig gebruiken!

Rosy Cheeks is maar verkrijgbaar in een kleur. Een warme, paarse tint. Eenmaal op de wangen en lippen is deze roze. Het tubetje bevat 10 ml, waardoor deze heel handzaam is. Maar vergis je niet, hier kun je heel wat keren mee vooruit.

Een tuutje had handiger geweest, nu pak je al snel teveel.

De stain is 95% natuurlijk en vrij van mineralie olie, parabenen, gluten en andere dierlijke bestanddelen. Zelfs het doosje is geprint met soja inkt! Heel natuurlijk dus, fijn.

Een heftige kleur, die eenmaal uitgesmeerd wel wat lichter is. Hier heb ik wel heel veel aangebracht hoor, voor de foto. Mijn hand is de rest van de dag mooi gekleurd geweest, oeps.

Wel foundation en oogmake-up, maar nog geen blush en lipstick.

De stain met een kwastje op mijn lippen gedept. Ik vind het maar droog aanvoelen en het ziet er ook niet echt mooi uit.. Er zit druivenpitolie in om te hydrateren, maar ik merk er niets van.

Met een lippenbalsem eroverheen is het al veeeel beter! Mooie kleur en nu ook comfortabel.

Op mijn wangen is een speldenknop product al genoeg. Heel snel uitsmeren en goed verdelen. De foundation die eronder zit mengt een beetje met de stain.

Met lipbalm en highlighter, much better! Ik heb nog een laagje foundation over de stain aangebracht om hem wat subtieler te maken en wat highlighter voor levendigheid.

De kleur blijft de hele dag zitten, wat je ook eet of drinkt. Heel langhoudend dus, zeker op de wangen. Ik heb wel wat vaker met een lipbalm gesmeerd vandaag, omdat het product wat uitdroogt en anders wat oncomfortabel aanvoelt.

Leuk om eens geprobeerd te hebben, maar dit wordt geen favoriet van mij. Het effect is mooi en ook zeker heel longlasting! Ik vind het ook leuk dat de kleur op je lippen en wangen meteen goed matcht.

De Seraphine Botanicals stain kost €20,00 per stuk en is te koop in de webshop van het merk.

Gebruik jij wel eens een lip- of cheekstain?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. november 9, 2016 / 13:35

    Het lijkt me op zich wel leuk om een keer te proberen, maar die prijs heb ik er echt niet voor over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *