Seraphine Guava Butter Lip & Cheek Stain | Beauty

Een vegan product voor zowel je lippen als wangen. Schattig en volgens mij ook wel handig. Wat vind ik van de Guava Butter Lip & Cheek Stain?

Nou als eerste heel schattig! Een klein product in een mooi versierd doosje. Daar scoor je bij mij al punten mee.

Lief toch? Het merk is Seraphine Botanicals. Een merk met vooral natuurlijke producten zonder schadelijke toevoegingen. Zij willen mooie en verzorgende producten maken die geen aanslag zijn op het milieu en iets terugdoen voor de wereld. Fairtrade ingrediënten die duurzaam verkregen zijn. Het merk is heel compleet, dus als jij graag veganistische producten gebruikt zou ik er zeker eens naar kijken.

De Guava Butter Lip & Cheek Stain is 91% natuurlijk, veganistisch, hypo-allergeen, niet-comedogeen en niet getest op dieren. Het bevat geen minerale olie, parabenen, Ftalaten en gluten.

Dit zijn de bestanddelen. Geen hele lange lijst. Ik zie siliconen, waxen, shea boter, talk, parfum en een aantal kleurstoffen. Het parfum valt mij tegen, die had ik bij zo’n soort merk niet verwacht. Voor de rest geen bijzonderheden.

De verpakking van de stain is heel compact. Een transparante dop zodat je de kleur kunt zien. Er is maar een kleur verkrijgbaar, dat is deze. Ik had een wat meer roze kleur ook wel wat gevonden hoor. Je draait aan de verpakking, waardoor de stick omhoog komt en je het kunt gebruiken.

Hier kun je zien dat de pigmentatie in orde is. Een mooie, warme kleur. Niet al te glanzend, wel zacht en met veel kleur. Ik ben bang dat hij wat te oranje is, als ik dit zie.

Maar die oranje kleur valt eenmaal op mijn wangen en lippen enorm mee. Hij is dan minder gepigmenteerd en makkelijk te blenden. Een vleugje kleur, die je wel makkelijk kunt opbouwen als je een heftiger effect wilt. Omdat de kleur warm is ben ik er zo ook al tevreden mee.

Hier kun je zien dat het een subtiel effect is. Wel een kleurtje, maar geen knaleffect. Een gezonde blos op mijn wangen die prima matcht met mijn lippen. En ondanks mijn bleke huid, is hij niet te warm.

Ik had het niet verwacht, maar ik vind dit een leuk product! Mooie kleur, makkelijk in gebruik en volgens mij ook ideaal op vakantie. Even snel wat kleur op je gezicht, zonder al teveel moeite. Je veegt je foundation niet uit tijdens het blenden en ik vind het lang mooi blijft zitten. De kleur ‘staint’ je lippen en wangen subtiel zodat je lang plezier hebt van de kleur. Op mijn lippen werk ik het wel bij, want de butter verzorgt ook nog eens.

De Seraphine Guava Butter kost €21,00 en is verkrijgbaar in de webshop van het merk.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. maart 30, 2017 / 07:37

  Zelf vond ik het ook een leuk en handig product. Al is het niet zo dat ik er nu dagelijks naar grijp.

  • Iris
   Auteur
   april 2, 2017 / 09:11

   Nee, dat heb ik ook. Ik kies dan toch voor een van mijn favorieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *