Scrub Love coconut cranberry scrub | Beauty

Een bijzondere scrub, zo een heb ik nog nooit gezien. Gemaakt van kokosschilfers en hij moet heel verzorgend zijn. Ik probeerde de Scrub Love scrub uit!

De Scrub Love bodyscrubs zitten verpakt in een zakje. Ik heb het nooit zo gezien, dus dit is voor mij ook helemaal nieuw.

scrub1

De vormgeving vind ik wel heel leuk met die streepjes en kleuren. De scrub is gemaakt van schilfers en stukjes schil van de kokosnoot met daarin ook gewone stukje kokos. Deze zouden rijk moeten zijn aan magnesium en je huid zacht moeten scrubben terwijl ze je huid voeden. De cranberry olie moet verzorgen en je huid een mooie glow geven.

De verpakking bevat 100 ml en is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, SLS of plastic. Het merk test niet op dieren en is vegan.

scrub2

scrub3

Hier zie je de bestanddelen goed. Heel veel kokos en cranberry, maar ook parfum, glycerine en lactic acid. Parfum vind ik best tegenvallen in een 100% natuurlijk product. Lactic acid weer heel opvallend, dit exfolieert de huid en is alleen maar fijn.

scrub4

Als je het zakje openmaakt zie je dit. Even schrikken! Het is vooral korrelig en bruin.. aantrekkelijk is anders!

scrub5

Hier zie je goed wat voor substantie het is. Vooral korreltjes, zaadjes, schilfers.. die aan elkaar kleven door kokosolie. Het brokkelt snel af, waardoor je makkelijk de scrub uit het zakje kunt schudden. De geur is neutraal, ik ruik vooral kokos en iets fruitigs.

scrub6

In combinatie met water ziet het er zo uit. De olie smelt en de stukjes komen los. Onder de douche idem dito, je hebt dan alleen maar losse stukjes in je hand die je gebruikt om je huid te scrubben. Dat kan zo met de hand, maar ook met een washandje bijvoorbeeld.

Het woord ‘gentle’ vind ik alleen niet erg van toepassing. Dit is een stevige scrub hoor! Het doet geen pijn, maar je voelt de stukjes duidelijk. Een voordeel is dat ze niet oplossen door het water of de warmte, wat je bij een suikerscrub wel hebt. Ook is dit zuiniger in gebruik dan een scrub uit een pot, want het is veel compacter. Met de hoeveelheid op de bovenste foto kan ik mijn hele lichaam prima schrubben.

Spoel de douche wel even goed na, want de stukjes lossen niet op en blijven op de grond liggen. Na het douchen hoef ik mij niet in te smeren, want de kokosolie heeft een zacht en verzorgend laagje op mijn huid gelegd. Mijn huid ruikt daarna nog lichtjes naar kokos.

Hmm, dit vind ik wel wat hoor!! Erg lekker en bijzonder om te gebruiken.

Een zakje Scrub Love kost ongeveer €14,50 voor een zak van 200 ml. Dat is een hoeveelheid waar je heel wat keren mee kunt scrubben, een prima prijsje. Je koopt Scrub Love via diverse Britse webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *