Op = op september | Video

Een flinke berg deze maand, er kan echt bijna niets meer bij. Laat ik dus maar snel beginnen, dit heb ik allemaal opgemaakt de afgelopen maand.

op1

Voor de foto heb ik het even in een ander mandje gestopt. Het mandje waar ik het in verzamel is een draadmandje, waar alles steeds doorheen kukelt.

op2

Tresemmé Keratin Smooth shampoo
Een oudje, al vier jaar staat deze in mijn kast.Hij was al half leeg, dus hij moest maar eens echt op. Maakt mijn haar schoon en glad, verder doet het weinig bijzonders.

Oolaboo Smoothly Caviar shampoo
Deze heb ik ook al heel lang staan. Maakt mijn haar echt glas en pluisloos, maar ik vind volume toch wat fijner. Verder is hij ook prijzig, waardoor ik hem niet zelf zou kopen. Ik heb hem de laatste tijd gebruikt voor mijn kwasten.

Balea Tropisches Paradies handzeep
Een zeep in een pompje, ideaal. Wel wat sneller op, want je gebruikt relatief meer zeep en er zit minder in dan bij andere Balea zepen.

op3

Balea Jamaica Vibes douchegel
Een heerlijke en vooral tropische douchegel met de geur van ananas. Erg lekker!

Balea Born To Be Lazy douchegel
De geur vind ik naderhand toch niet zo. Wat zoetig en misschien wat meer gericht op een jonger publiek. Niet vies, anders had ik hem niet gekocht. Maar bij deze limited edition zal ik niet rouwig zijn als hij weer uit de winkels verdwijnt.

Etos Silk shower cream
Een basic douchegel, in de vorm van een crème. Ruikt lekker, vrouwelijk en zacht. Verder weinig bijzonder.

op4

Balea micellair water
Een goede koop, want je krijgt 400 ml voor €2,95. Vergelijkbaar met Garnier, Etos en andere merken. Dit is de versie met de paarse dop, die alcohol bevat. De roze dop bevat dit niet en is verder exact hetzelfde. Die ga ik voortaan gebruiken dus.

Bioderma micellair water
Een mini van het bekendste merk micellair water. Het geld waard? Ik vind van niet. Het werkt top, maar niet beter dan de andere merken die ik tot nu toe geprobeerd heb. Wel een fijn formaatje om mee te nemen.

Balea Tiefenreinigung shampo0
Een diepreinigende shampoo. Voorheen voor vet haar, maar nu gericht op diepe reiniging voor alle huidtypen. Ruikt niet zo heel lekker, een beetje unisex. Werkt wel top, want hij maakt mijn haar erg schoon.

op5

Secret deodorant
De laatste vanuit Amerika, wat een fijne deo is dit! Beter dan Lady Speed Stick in mijn ogen. Makkelijk en zuinig in gebruik.

The Ordinary Azelaic Acid
Een crème die je huid helder moet maken en tegelijkertijd ook een prima basis is voor make-up. Zuinig in gebruik en maakt mijn huid wat frisser. Ik koop hem voorlopig niet nogmaals, omdat ik nog heel veel producten heb van The Ordinary.

Andrélon oil & care serum
Een oldie, maar hij is nu eindelijk op. Ruikt heerlijk en is fijn in gebruik. Met veel siliconen, die mijn haar makkelijk doorkambaar en zacht maken.

Korres bodymilk bergamot & pear
Heerlijk merk, Korres. De bodymilk is dun, maar wel goed voedend. De geur leek mij eerst niets, maar is erg fris en lekker. Blij verrast.

op7

Kruidvat wattenschijfjes
Altijd goed, hier hoef ik geen uitleg over te geven.

NuFace Prep-n-glow doekje
Een sample, voor eenmalig gebruik. De ene kant is om te reinigen, de andere om te peelen. Werkt prima, maar ik ben niet zo weg van de bestanddelen.

Ahava masker
Blegh, wat een rotspul. Irriteert mijn huid, dus ik heb deze niet opgemaakt.

Pixi wenkbrauwgel
Fijne gel, werkt prima. Wel prijzig, dus ik koop deze niet zelf nog een keer. Hij is ook niet helemaal op, ik kan niet bij de onderste laag komen.

YSL Volume effect faux cils shocking
Een geweldige mascara, al mijn derde of vierde. Deze keer bleef hij de hele tijd erg nat, dat had ik er eerder niet. Dus veel spinnenpoten, helaas. Wel te herstellen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Misschien een foutje?

Balea Born to be lazy sheetmasker
Dit sheetmasker is limited edition, maar bevalt mij een stuk beter dan de douchegel. Fijne en voedende ingrediënten, yes. Ik heb er twee, maar hoop dat er een soortgelijk masker in het vaste assortiment komt.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *