Op = op september | Filmpje

De doos kon maar amper dicht deze maand, wow! Niet omdat hij zo vreselijk vol zat hoor, want deze maand waren er vooral veel samples opgegaan. Maar omdat er twee enorme literflessen Moroccanoil in zaten!

Moroccanoil shampoo & conditioner
Heerlijke producten! Deze twee enorme flessen heb ik al jaren, al zeker sinds 2012. Maar ik gebruikte het een tijdje niet, omdat het zo’n onhandig formaat is. De laatste maanden ben ik bezig geweest deze zeker een aantal keer in de week te gebruiken zodat ze eindelijk eens op zouden gaan. Ik vind dat wel jammer, want het is zo heerlijk. Maar het werd nu echt wel eens tijd.

Secret deodorant
Wat mij betreft de beste deodorant die ik nu in mijn collectie heb. Topspul! Ik kocht deze in New York heel wat jaren geleden. Maar ik heb nog steeds een voorraadje (enige voordeel van hoarden), dus ik kan nog even vooruit. Zuinig in gebruik en werkt super bij mij.

Balea Zuckersub douchegel
Suikerspin in een flesje. Helaas limited edition, dus niet meer te koop. Als je van zoet houdt, dan is dit echt de hemel. Misschien ben ik er inmiddels een beetje te oud voor, maar dat kan mij niets schelen.

Balea paradise beach douchegel
Nog zo’n heerlijke douchegel van Balea en alweer een limited edition. Deze is van vorig jaar, maar ze brengen elk jaar weer een aantal nieuwe uit. Wat betreft de werking niet heel bijzonder, het zijn basic douchegels. De geuren zijn wel heel erg de moeite waard!

Balea crèmezeep sensitive
Een gekke verpakking, maar wel megahandig.

Kruidvat wattenschijfjes & wattenschijfjes zonder merk
De wattenschijfjes van Kruidvat koop ik eigenlijk altijd, ze zijn prima. De wattenschijfjes zonder merk kreeg ik eens opgestuurd in een perspakketje. Ik gebruikte ze om nagellak mee te verwijderen, want ze waren wat dunner dan ik fijn vind.

Etos Cleansing Micellair Water
Budgetproof en fijn in gebruik. Bij de huismerk versies van micellair water merk ik dat de meningen verdeeld zijn, de ene vindt het wel fijn, de ander juist niet. Maar deze van Etos is mij in ieder geval prima bevallen.

L’Occitane verbena exfoliating shower gel
Een grote sample die ik eens kreeg. Scrubt prima en het voelt ook luxe aan, maar de geur is niet zo mijn smaak.

Balea Aqua serum
Deze hoef ik niet meer uit te leggen toch?

Andrelon 1 minuut masker
Een grote sample die ik kreeg. Lekker, zeker de geur. Maar ik vind dit meer een conditioner dan een masker. De verpakking is wel ideaal.

Hellobox handcrème
Wat zonde dat je deze niet los kunt kopen. De werking is geweldig, hij voedt zo enorm goed. De geur is heel bloemig, daar moet je wel van houden.

Kruidvat scheermesje
Dit scheermesje gebruik ik al een aantal jaar en bevalt mij prima. Ik gebruik ook de bijbehorende mesjes erbij, die veel goedkoper zijn dan Venus, maar net zo goed werken. De houder en het mesje zijn al wat ouder en zagen er niet meer zo netjes uit. Tijd voor een nieuwe!

Miss Sporty Perfect Stay concealer
Al de tweede die ik hiervan opmaak. Fijne concealer, dekt goed en is licht van structuur. Ook is de kleur goed en hij is natuurlijk heel betaalbaar.

Yves Saint Laurent teint parfait
Een oudje, deze heb ik al jaren. Hij is nu eindelijk op, wat tijd werd. Een fijn product als primer, al waren er op het einde wel veel glitters over in de verpakking. Niet echt heel charming als je al snel gaat glimmen.

Hier zie je een hele berg samples en testers die ik heb opgemaakt. Allemaal wel prima, maar niet iets wat ik nu fullsize zou kopen. De Apivita douchegel was de enige misser, die rook echt niet lekker.

En nog meer samples! Superfijn dat ik zoveel heb opgemaakt, dat ruimt weer lekker op. De Biosilk, Lancome, Philosophy en Kiehls zijn geweldig! Philosophy koop ik snel weer fullsize, want ook mijn grote verpakking ging op. Biosilk vind ik wel wat duur om grote verpakkingen van te kopen.

Heb jij veel opgemaakt deze maand?

Liefs Iris

3 Reacties

  1. Bea
    oktober 4, 2016 / 07:48

    Wat heb je lekker veel opgemaakt; dat ruimt weer lekker op!
    Ik vind t leuk dat je iedere maand een opgemaakt filmpje maakt. 🙂

  2. oktober 4, 2016 / 08:18

    Wauw wat heb jij weer veel opgemaakt zeg, dat red ik allemaal niet hoor haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *