Op = op december | Video

Ook in de feestelijke decembermaand gaat het opmaken gewoon door natuurlijk. De box zit weer flink vol en ik kan een heleboel producten aan jullie laten zien. Let’s go!

op1

Balea Intensivplege shampoo vanille
Heerlijke shampoo met vanillegeur, voedend ook.

Balea Pures Volumen shampoo
Dit is echt een van mijn favorieten, hij werkt zo goed. De beloftes zijn wat absurd, maar volume geeft hij zeker.

Dove Intense Repair shampoo
Deze was al halfleeg en besloot ik maar op te maken. Een dikke shampoo die zeker voedt, maar voor mij is het net even teveel. Vroeger vond ik hem heerlijk, maar nu zou ik hem niet meer kiezen.

op2

Balea douchegel melk en honing
Budgetproof, neutraal geurtje en prettig in gebruik. Verwacht geen wonderen, maar de Balea douchegels zijn wel erg lekker.

Bath & Body Works Sweet Pea douchegel
Een oudje al, dus tijd om hem eens op te maken. Een mierzoete geur, daar moet je wel van houden. Ik vond hem erg lekker en de douchegel heeft een prettige dikke substantie.

Balea body serum
Het is een fancy naam voor een bodylotion. Wel vind ik de geur prettig (vrouwelijk) en werkt het prima. Verwacht niet de voeding van een bodybutter, maar zeker een zachte huid.

op3

Bebe More reinigingsmousse
Volgens mij is deze uit het assortiment van Bebe. Ik kon hem in ieder geval niet meer vinden bij de DM. Deze lag er al even, op voorraad. Tijd dus om hem te gaan gebruiken. Het is niet echt een mousse, meer een dikke crème. Maar hij werkt prettig en droogt mijn huid niet uit.

Philosophy Microdelivery exfoliating wash
Een oudje, deze stond echt al schandalig lang in de douche. Hij scrubt wat grof, maar werkt daardoor perfect. Zuinig in gebruik en droogt niet uit. Die van mij was echt al te oud want bij het laatste beetje voelde ik geen scrubdeeltjes meer.

Balea deoroller
De geur is niet meer te koop, ook deze is al wat ouder. Maar hij werkt prima en ja, die geur is wel erg lekker. Verwacht niet teveel van zo’n budgetproduct hoor. Ik ben niet kieskeurig met deo’s en het is al snel goed. Maar als jij wat veeleisender bent dan is dit wellicht niet zo’n goede match.

op4

Olaz total effect dagcrème parfumvrij
Heel prettig en basic. Geen parfum en poespas, gewoon een verzorgende crème. De verpakking is wat lomp, maar het pompje is zeker een pluspunt. Ik vind de feather light versie ook heel fijn, maar deze bevat dan wel weer parfum.

Balea Aqua serum
Ik denk dat ik deze niet meer hoef uit te leggen inmiddels. Mijn holy grail serum, ik gebruik dit echt al jarenlang. Budgetproof en doet niets anders dan hydrateren. En dat is precies wat ik van een serum wil, dus koop ik deze steeds opnieuw.

Clarisonic borsteltje
Hij was ernstig aan vervanging toe, deze zat er al te lang op. Ik gebruik mijn Clarisonic regelmatig, maar niet dagelijks. Ik wacht dan altijd wat langer met het vervangen van het borsteltje. Een Foreo apparaat is daarin handiger, die is van siliconen en veel hygiënischer. Maar ik blijf trouw aan deze gezichtsborstel, voor mij maakt het echt verschil.

op5

Miss Sporty Insta Glow primer
Goedkoop, werkt goed en laat geen glad gevoel achter. I like it!

Ginvera marvel gel
Ooit eens gekregen, maar ik vind het niets. Je moet het van je gezicht af rullen in plaats van wassen, wat ik helemaal niet prettig vind.

Nivea body milk
Een hele dikke, verzorgende milk. Wat moeilijker uit te smeren, maar wel heel voedend.

Lancaster maskertje
Wat een faal, deze maakte mijn huid rood en branderig.

La Mer bodylotion
Altijd bewaard onder het mom van ‘La Mer, zo duur en sjiek’. Maar eigenlijk stinkt het gewoon en is het helemaal niet zo bijzonder.

Dr Dennis Gross peeling pads*
Heerlijke dingen, zo makkelijk in gebruik. Een flinke peeling, je voelt het echt. Dus eens in de zoveel tijd gebruiken en oppassen met zonlicht daarna.

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara
Mijn favoriet, oh wat ben ik hier gek op. Een simpel borsteltje, maar wel met mooi effect. Deze koop ik steeds maar weer opnieuw.

Maybelline wenkbrauwpotlood*
Heel prettig en zacht, maar totaal niet zuinig in gebruik. Ik heb hem dus opgemaakt, maar een ander merk aangeschaft als vervanging. Wel vind ik de kleur en substantie top.

Kruidvat wattenschijfjes
Hier ga ik niets over zeggen, je weet wel wat ik hiervan vind.

Liefs Iris

Producten met een * erachter heb ik ontvangen namens Styleguide.nl

1 Reactie

  1. Jantine
    januari 11, 2017 / 18:58

    Mooie favorieten Iris! Ben benieuwd naar de Philosophy Microdelivery exfoliating Wash!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *