NuFACE Prep-N-Glow cloth | Beauty

Dit doekje zat in mijn Lookfantastic box. Het zou moeten reinigen, exfoliëren en hydrateren in een. Klinkt goed, werkt het ook echt?

nu1

De doekjes zijn per stuk verpakt en koop je per 20 in een doosje. Ze kosten €22,45 per doos, wat ik behoorlijk aan de prijs vind. Ruim een euro per doekje, dan moet het wel echt de moeite waard zijn.

nu2

De NuFACE doekjes zijn doekjes voor je gezicht met een textuur erop. Individueel verpakt, dus makkelijk mee te nemen. De ene kant is glad, hiermee haal je make-up weg. De andere kant heeft een textuur waardoor je je gezicht kunt exfoliëren. Het bevat hyaluronzuur voor hydratatie en een gezonde gloed op de huid.
nu3

De bestanddelen zie je hier. Ik zie ingrediënten waar ik niet meteen heel blij van word. Phenoxyethanol is omstreden en ook parfum staat vrij hoog op de lijst. Normaal vermijd ik dat eerste niet, maar dan staat het ook helemaal onderaan de lijst en is het effect te verwaarlozen.

nu4

Het doekje zelf is groot, dus je kunt er meerdere malen mee doen en zelfs je hals meenemen in de reiniging.   De kant zonder textuur voelt aan als de make-up doekjes die iedereen wel kent. De andere kant heeft bobbeltjes die je duidelijk voelt op de huid. Best grof, het voelt als scrubben! De geur is lekker, maar van mij had er veel minder parfum in mogen zitten.

nu5

Na gebruik ziet mijn huid er zo uit. Eerst wat rood, door de bobbeltjes. Maar daarna komt die gloed naar voren. Mijn huid voelt enorm zacht en is niet droog. Het effect vind ik heel erg fijn!

Maar door de bestanddelen en de prijs zal ik ze niet snel zelf kopen. Te prijzig voor wat het is. Ik gebruik dan liever mijn Alcina AHA toner of een Kruidvat wattenschijfje met textuur voor onderweg.

De NuFACE doekjes zijn te koop bij Lookfantastic.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *